Esnaftan Altunok’a plaket | Güney Gazetesi Mersin

Esnaftan Altunok’a plaket

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok Silifke Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Altunok, “İlçemizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile birlikte şehrimizi yönetme noktasında azim ve kararlığımızı devam ettiriyoruz” dedi.

Esnaftan Altunok’a plaket


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uçal Mavili, “Her fırsatta ilçemiz esnaf ve sanatkarlarını da ziyaret eden onların istek ve taleplerini de dinleyen Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a oda yönetimimiz ve esnaflarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.  Mavili, kendilerini ziyarete gelen Başkan Altunok’a bir de plaket sundu.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “Biz esnafımızın çalışmalarından ve esnafımızın Silifke’mize yapmış olduğu katkılardan ziyadesiyle memnunuz. İlçemizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile birlikte şehrimizi yönetme noktasında azim ve kararlığımızı devam ettiriyoruz. Bugüne kadar halkımıza ve ilçemiz Silifke’ye yaptığımız çalışmalarımızda oda ve derneklerimizin sıcak yaklaşımı ve desteklerini gördük, görmeye de devam ediyoruz. Bu vesile ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Silifke’mize ve hemşehrilerimize en güzel hizmetleri ulaştıracağız” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)