“Ligi ikinci bitirmek istiyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Ligi ikinci bitirmek istiyoruz”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 30’uncu ve son hafta maçında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile karşılaşacak.

“Ligi ikinci bitirmek istiyoruz”


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 30.ve son hafta maçında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a konuk olacak. Ligde ikinci dönem çıktığı maçlarda sadece 1 mağlubiyet alan Mersin ekibi, yarınki maçı kazanarak sezonu 2’nci sırada tamamlamak istiyor.

Play-off’lar öncesi sezonun son maçına çıkacak olan MSK Kadın Basketbol Takımı’nda antrenör İbrahim Sağdıç, maç öncesi Güney’e açıklamalarda bulundu. Zor bir maça çıkacaklarını belirten Sağdıç, “Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Maça çok iyi çalıştık. Çalışmalarımızı tamamladık ve bugün deplasmana gitmek için yola çıkacağız. Takım olarak hazır durumdayız ve herkes iyi durumda. Kazanarak ligi ikinci sırada tamamlamak istiyoruz. Gürespor da iyi bir kulüp. Hedefleri olan bir kulüp. Zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah maçtan da galip geleceğimize inanıyorum” dedi.