KADINLAR SEZONU İKİNCİ TAMAMLADI | Güney Gazetesi Mersin

KADINLAR SEZONU İKİNCİ TAMAMLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin son haftasında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u uzatmalarda 65-62 mağlup ederek sezonu 2’nci sırada tamamladı.

KADINLAR SEZONU İKİNCİ TAMAMLADI


İBRAHİM AYDEMİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 30. ve son hafta maçında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a konuk oldu. Edremit’te oynanan maçta gülen taraf 65-62’lik skorla Mersin ekibi oldu. Ligde oynadığı son 10 maçtan da galibiyetle ayrılan MSK Kadın Basketbol Takımı, sezonu ikinci sırada tamamladı.

Maça ekili başlayan Mersin ekibi, ilk periyodu 20-14 önde tamamladı. İkinci periyotta ise oyun üstünlüğünü ele alan Gürespor, bu periyodu 19-10 önde tamlayarak soyunma odasına 33-30 üstünlükle girdi. Üçüncü periyota ise hücum ve savunma anlamında doğru işlere imza atan Mersin ekibi bu periyodu 19-10 önde tamamladı. Son periyotta yine oyundaki ağırlığını hissettiren ev sahibi, periyodu 15-9 önde tamamlayarak maçı uzatmalara taşıdı. Maçın uzatma dakikalarında ise rakibine 7-4 üstünlük kuran MSK, maçtan 65-62 galip ayrıldı.