“Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Hentbol Takımı, Kadınlar 1’inci Ligi A Grubu’ndan lider, play-off müsabakalarından da namağlup şampiyon çıktı ve Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne yükseldi.

“Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceğiz”


İBRAHİM AYDEMİR

MSK Kadın Hentbol Takımı, mücadele ettiği Hentbol Kadınlar 1’inci Ligi A Grubu’ndan lider, play-off müsabakalarından da şampiyon çıkarak, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne yükseldi. Hentbol Kadınlar 1’inci Ligi A Grubu’nu 32 puan ile lider tamamlayan MSK Kadın Hentbol Takımı, 7-10 Nisan’da Alanya’da gerçekleştirilen play-off karşılaşmaları kapsamında gerçekleştirdiği 4 maçta da galip geldi.

MSK Kadın Hentbol Takımı’nda 7 numaralı formayı giyen sağ kanat oyuncusu Hatice Güler ise rakiplerine 228 gol atarak ligin en golcü oyuncusu oldu.

Şampiyonluğun ardından Güney’e açıklamalarda bulunan teknik direktör Ali Rıza Yeşil, “Şampiyon olduğumu için çok mutluyuz. Bu sezon yoğun bir tempoda çalıştık ve play-off sonunda namağlup şampiyon olduk. Ligde de sadece iki mağlubiyetimiz vardı. 22 maçta 20 galibiyet 2 mağlubiyet aldık. Güzel bir şey bu. Rakiplerimiz çok güçlüydü ve onlara karşı güçlü bir oyun sergiledik. Mutluyuz. İnşallah Süper Lig’de de güzel şeyler yapacağız. Mersin’i Süper Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e, Kulüp Başkanımız Özgür Timur’a ve Şube Müdürümüz Haluk Gülbahar’a teşekkür ediyorum. Onların desteğiyle bu başarı geldi. Hepsi yanımızdaydı. Belediye Başkanımız maddi ve manevi her zaman yanımızdaydı. Onların desteğini boşa çıkarmadığımız için mutluyuz” dedi.