“Bu maçı yenmek zorundayız” | Güney Gazetesi Mersin

“Bu maçı yenmek zorundayız”

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Pazar günü kendi evinde Amed Sportif Faaliyetler’i konuk edecek.

“Bu maçı yenmek zorundayız”


İBRAHİM AYDEMİR

Tarsus İdman Yurdu, TFF 2. Lig’in 35. Hafta maçında kendi evinde Amed Sportif Faaliyetler’i ağırlayacak. Lig ikinciliğini yakından ilgilendiren maç saat 15.00’te başlayacak.

Ligde oynadığı son 8 maçından galibiyetle ayrılan Sarı Lacivertliler, Amed maçını kazanarak hem lig ikinciliğini hem de play-off yolunda büyük bir adım atmak istiyor.

Amed maçının çok önemli olduğunu belirten Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Birol Erol, “Play-off yolunda zor maçlardan birine çıkıyoruz. Rakibimiz bizim 1 puan önümüzde. Yenmek zorunda olduğumuz maçlardan birisi ve bu maçı yenebilecek güçteyiz. 9 haftadır yenilmezlik serimiz var. Buna rağmen kendimize henüz kredi sağlayamadık. Mecburen bu maçı da yenmek zorundayız. Yenebileceğimiz bir maç bu. Bütün Tarsus olarak; Belediye Başkanımız, Kulüp Başkanımız, yönetim, teknik ekip, oyuncularımız ve taraftarlarımız yani hepimiz play-off’a kalacağımıza inanıyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Tüm taraftarlarımızı Amed maçına beklerim. Biz iyi gidiyoruz. Bu maçı da alarak play-off’daki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” dedi.

 

KAPTANLARDAN BAŞKAN BOZDOĞAN’A ZİYARET

Sarı Lacivertlilerde ayrıca Kulüp Başkanı Ali İlk, Sportif Direktör Armağan Yapıcı ve takım kaptanları Artun Akçakın ile Volkan Altınsoy, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı ziyaret etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulüp Başkanımız Ali İLK, Sportif Direktörümüz Armağan YAPICI ve Takım Kaptanlarımız Volkan Altınsoy ve Artun Akçakın, Tarsus Belediyesi Başkanımız Haluk Bozdoğan ile bir araya geldiler. Takımımızın her daim yanında olan ve takımımıza maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Haluk Bozdoğan’a tekrar tekrar çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.