Kent Konseyi’nde “Mavi Bayrak Etkinliği” konuşuldu | Güney Gazetesi Mersin

Kent Konseyi’nde “Mavi Bayrak Etkinliği” konuşuldu

Mersin Kent Konseyi Yürütme Kurulu; Nisan ayı Toplantısını Deniz Ticaret Odasında gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda kentin birçok sorununa değinilirken, en önemli konu Mersin özelinde “Mavi Bayrak Etkinliği” oldu.

Kent Konseyi’nde “Mavi Bayrak Etkinliği” konuşuldu


Toplantı;  MDTO Temsilcisi ve Yürütme Kurulu Üyesi Ezgi Biçer UÇAR’ın Deniz Ticeret Odasının Faaliyetleri ve Katkılarını içeren sunumu ile başladı. Yürütme Kurulu Toplantısının Mart ayı toplantısında, daha sonraki toplantıların Yürütmedeki üyelerin temsil edildiği kurumlarda yapılmasının kararlaştırılmış olduğu öğrenildi.

 Kent Konseyi katılımcılık ve çoğulculuk anlayışı ile genişletilmiş Yürütme Kurulu Toplantısına yeni katılan ve seçimli Genel Kurul’da seçimle belirlenen Engelli, Gençlik ve Kadın Meclis Başkanları ve Çalışma Grup sözcülerini de dahil ederek Toplantıya davet etti. Meclis Başkanları ve Çalışma Grupları gerçekleştirdikleri ve halen devam etmekte olan projeleri hakkında Yürütme Kuruluna bilgi verdi. Verimli geçen toplantıda kentin bir  çok sorunu ve çözümü içerikli öneriler konuşulurken, en önemli konu Mersin özelinde “Mavi Bayrak Etkinliği” oldu. Mersin Kent Konseyi Yürütme Kurulunu ağırlayan  Deniz Ticaret Odasına  çok nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Kent Konseyi, gelecek Mayıs Ayı Yürütme Kurulu Toplantısının Çevre Mühendisleri Odasında yapılacağını duyurdu. (Haber Merkezi)