“Nefes almak adına kazanmak istiyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Nefes almak adına kazanmak istiyoruz”

“Nefes almak adına kazanmak istiyoruz”


İBRAHİM AYDEMİR

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, 28. Hafta maçında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’a konuk olacak. Ligde oynadığı son 5 maçtan mağlubiyetle ayrılan Mersin ekibi, yarınki maçı kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor.

Kötü gidişi durdurarak rahat bir nefes almak için yarınki maçı kazanmak istediklerini belirten MSK Erkek Basketbol Takımı’nda antrenör Okan Çevik, “Fikstür gereği iki deplasman üst üste oynuyoruz. Rakibimiz ikinci devrenin en çok kazanan takımlarından bir tanesi ve iyi de bir durumdalar. Bizim de az da olsa bir play-off şansımız var. Bu şansımızı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Play-off olmasa bile ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Oraya kazanmak için gideceğiz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Evimizde iki istenmeyen sonuç aldık ve şu anda istediğimiz sıralamada değiliz. Biraz nefes almak adına bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

 

 

“DİRENÇ GÖSTEREMEDİK”

Son maçlarda takımının kötü gidişatı hakkında da konuşan Çevik, “Takımın kimyasındaki bazı sorunlar ve bazı Point Guard değişikliğinden dolayı istediğimiz gibi olamadık. Bu değişimlerden dolayı hücumu iyi organize edemedik. Dolayısıyla bu değişimler de bizim müdafaamızı düşürdü. Yoksa ilk 4 haftada alınan 2 galibiyet ve deplasmanlarda oynanan güzel basketbol bizim için umut veriyordu. Evdeki 2 maçın kaybedilmesi ve üst üste mağlubiyetler yaşanmasının ardından “Yine mi kaybediyoruz?” psikolojisiyle maçlarda direnç gösteremedik” diye konuştu.

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanacak mücadele yarın 15.45’te başlayacak.