Şehrin takımına Başkanlardan tebrik | Güney Gazetesi Mersin

Şehrin takımına Başkanlardan tebrik

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, Play-Off yarı final rövanş maçında evinde Orduspor 1967’yi 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Şehrin takımına Başkanlardan tebrik


Mücadeleyi yerinde izleyen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak stadı hınca hınç dolduran 25 bin taraftara teşekkür ederek, "Tüylerimiz diken diken oldu. Bu kent yeniden bir diriliş hikayesi yazıyor. Bugün sahada Süper Lig’de mücadele eden takımlara nasip olamayacak bir atmosfer vardı. Bu kent artık alt ligleri değil Süper Ligi hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Müsabakanın ardından soyunma odasında İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve futbolcuları ziyaret eden Başkan Mustafa Gültak, "Finalde Fethiye Spor ile mücadele edeceğiz. Tarafsız sahada oynanacak o maça da gidip takımımızı yalnız bırakmayacağım. Başta taraftarlarımız olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese minnet borçluyuz. Tüm taraftarımızdan Allah razı olsun. Bu birlik ve beraberlik ruhuyla Fethiye’yi de eleyip bir üst lige adımızı yazdıracağız. Yeniden dirilişin ateşini yaktık. Devamı da gelecek” diye konuştu.

 

 

NİCE ŞAMPİYONLUKLAR BİZİ BEKLİYOR!

 

Müsabakanın ardından sahaya inerek İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ile kulüp yönetimini ve futbolcuları tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden şehrimizin takımı İçel İdman Yurdumuzun, 2. Lig’e yükselme mücadelesini on binlerce taraftarla birlikte izlemenin mutluluğunu yaşadık. Bu başarıda emeği olan Kulüp Başkanımız Metin Saltık’a ve değerli yönetimine, teknik heyetimize, futbolcularımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

İçel İdman Yurdu’nun galibiyetinin ardından sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayımlayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Kentimizin takımı İçel İdman Yurdu hemşehrilerimizin büyük desteğiyle finale yükseldi. 2. Lig'e çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Mersin İdman Yurdu ruhunu sahaya yansıtan takımımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte takımımıza sahip çıkmaya devam etmeliyiz. Bu bizim için diriliş maçıydı. Çok mutluyuz" dedi.

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Şehrimizin takımı İçel İdman Yurdu şampiyonluk yolunda Orduspor 1967’yi 3-0 yenerek finale yükselmeyi başardı. Yarattığınız mutluluk için teşekkürler İçel İdman Yurdu” ifadelerine kullandı. (Haber Merkezi)