Yaşama el verdiler | Güney Gazetesi Mersin

Yaşama el verdiler

Yaşama el verdiler


Mersin Üniversitesinin kuruluşunun 30. Yıl Etkinlikleri kapsamında Eczacılık Fakültesi ve LÖSEV Fayda Topluluğu tarafından düzenlenen “Yaşama El Ver” isimli etkinlik, Mersin Marina ve Sayapark AVM’de gerçekleştirildi.

Etkinlikler kapsamında MEÜ Eczacılık Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan ve danışmanlığı Dr. Öğr. Üyesi Ş. Efsun Antmen tarafından yürütülen LÖSEV Fayda Topluluğunun düzenlediği “Yaşama El Ver Etkinliği” büyük ilgi gördü.

LÖSEV ve LÖSEV Fayda Topluluğu için farkındalık yaratmanın amaçlandığı etkinliğe 7’den 70’e her yaştan yurttaşlar katkıda bulundu.

Etkinliğe katılanlar, yaşam için el izlerini hazırlanan platforma bırakırlarken, LÖSEV'in ve Mersin Üniversitesi LÖSEV Fayda Topluluğunun çalışmaları ve etkinlikleri hakkında bilgi edindiler. 

Etkinliğe Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Canacankatan, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Şahan Fırat ve öğretim üyeleri de katılım göstererek destek verdi.

Mersin Üniversitesinin 30. Yıl etkinliklerine katkı sunmak ve lösemili çocukların hayatına dokunma farkındalığını yaratmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen LÖSEV Fayda Topluluğu Başkanı Çiğdem Gür, “Bizlere bu etkinliği düzenleme fırsatı verdiği için başta Rektörümüz Ahmet Çamsarı olmak üzere, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Necmiye Canacankatan’a, danışman hocamız Ş. Efsun Antmen’e, Marina ve Sayapark AVM yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)