İSO 500 Listesinde Mersin OSB’den 9 firma yer aldı | Güney Gazetesi Mersin

İSO 500 Listesinde Mersin OSB’den 9 firma yer aldı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nden 9 firma yer aldı.

İSO 500 Listesinde Mersin OSB’den 9 firma yer aldı


İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl düzenli olarak açıklanan ‘Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021’ listesinde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nden 9 firma yer aldı.

Listede, Yıldız Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş. 21., Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. 22., Hayat Kimya Sanayi A.Ş. 49., Memişoğlu Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti. 207., ANKUTSAN Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş. 212., Teknopanel Çatı ve Cephe Panelleri Üretim San. ve Tic. A.Ş. 328., Armada Gıda Tic. San. A.Ş. 343., Göymen Food Gıda San. ve Tic. A.Ş. 345., Unat Yağ Gıda San. ve Tic. A.Ş. 353. sırada yer aldı.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, “İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde yer alan tüm firmalarımız ile gurur duyuyoruz. Ülkemizin üretimine, istihdamına ve ihracat rakamlarına direk olarak etki eden tüm sanayicilerimiz takdiri hak ediyor. Biz de yönetim kurulu olarak onların daha verimli bir şekilde üretimlerini sürdürebilmeleri adına üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Sanayicilerimiz ile gurur duyuyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

 

Teknopanel yükselişini sürdürdü

 

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenlenen Türk ekonomisinin en önemli firmalarının bulunduğu ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde yer alan Teknopanel, bu yıl listede 42 basamak birden yükseldi.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yapılan, 2021 yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasının sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz yıl listenin 370. sırasında bulunan Teknopanel, bu yıl 42 basamak yükselerek 328. sırada yerini aldı.

Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de heyecan yaratan İSO Birinci 500 listesinde üst üstte 8. kez sektör lideri olarak yerimizi aldık. Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan bir firma olarak bu gururu yaşamamızda büyük katkıları olan çalışanlarımızı, bayilerimizi ve tedarikçilerimizi kutluyorum. Her yıl başarılarımıza yenisini ekleyerek büyüdüğümüz inşaat malzemeleri sektöründe bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 2005 yılında başlayan yolculuğumuz bugün Mersin, Sakarya, İzmir ve İstanbul’da yer alan 4 fabrikamız ve 480 çalışanımızla 5 kıtadaki 102 ülkeye sandviç panel ve EPS ürünlerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yaparak devam ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)