Özel Eğitim Merkezi açıldı | Güney Gazetesi Mersin

Özel Eğitim Merkezi açıldı

Özel Eğitim Merkezi açıldı


MAYSA DERYAYEVA

 

Yenişehir’de, Özel Eğitim Atölye Kişisel Gelişim Kursu hizmete açıldı Yenişehir’de, hizmete başlayan Özel Eğitim Atölyesi Kişisel Gelişim Kurs Merkezi’nin açılış töreni gerçekleştirildi. Eğitim Merkezinin açılış törenine, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,  22. Dönem Adana Milletvekili Ziya Yergök, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Oğuzhan Tülücü, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, Hürriyet Gazetesi Çukurova Bölge Temsilcisi Erdal Fernergiz, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Zeki Avşar, Mersin İTÜ Mezunları Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Göre, , öğrenciler, öğretmenler ve aileler katılım gösterdi.

Kurucu Müdür Didem Öz, öğrencilere yeni bir soluk getirmek için hizmete giren Eğitim Atölyesi’nde VIP eğitim verileceğine söyledi.  

Öz, “Eğitim atölyemiz bir hayalimizdi ve bugün gerçekleştiğini görmek bizim en büyük gururumuz. Bu önemli günümüzde yanımızda olan tüm dostlarımıza, değerli protokol üyelerimize ve hep yanımda olan aileme teşekkür ederim” diye konuştu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 22. Dönem Adana Milletvekili Ziya Yergök ve MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan da konuşmalarında eğitimin önemine dikkat çekti.

Konuşmacılar, eğitim kurumlarının çoğalmasının ülkemizin daha medeni olmasını sağlayacağını belirterek, emeği geçenlere başarılar diledi.