“Seçim günü karşılarında halkı bulacaklar” | Güney Gazetesi Mersin

“Seçim günü karşılarında halkı bulacaklar”

CHP Mersin İl Başkanlığı’nın Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantılarının dördüncüsünü Tarsus’ta düzenledi. En önemli gündemlerinin seçim olduğunu söyleyen CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “Seçim günü karşılarında halkı bulacaklar. Adil ve dürüst bir seçim yapılması için bu görev en çok bizlere düşmektedir. Herkes üzerine düşeni yapacak ve bu seçimi mutlaka kazanacağız” ifadelerini kullandı.

 “Seçim günü karşılarında halkı bulacaklar”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü, seçim süreciyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Mersin genelinde dördüncüsü ‘Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantıları’nın Tarsus bölümü, Tarsus Belediyesi nikah salonunda partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Yapılan bilgilendirme toplantısında divanda CHP Mersin İl Başkanı Av. Adil Aktay, CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, partili yöneticilerden Mahmut Özküçük, Av. Burcu Düzen ve Hülya Midem yer aldı.

 

“ADİL BİR SEÇİM İÇİN EN BÜYÜK GÖREV BİZLERE DÜŞMEKTE”

 

Türkiye’de gündemin çok hızlı şekilde değiştiğini belirten CHP Mersin İl Başkanı Av. Adil Aktay, “Ama bizim en önemli gündemimiz seçimdir. Önümüzde ki seçimde, tamamen Recep Tayyip Erdoğan’a göre uyarlanan rejimden kurtulacağız. Biz, Kuva-i Milliyeciler olarak millet iktidarı üzerinde hiçbir iktidarı tanımayacağız. Seçim günü karşılarında halkı bulacaklar. Adil ve dürüst bir seçim yapılması için bu görev en çok bizlere düşmektedir. Herkes üzerine düşeni yapacak ve bu seçimi mutlaka kazanacağız. Hiçbir yapının seçimin güvenliğini tehlikeye düşürmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

 

“YARGIDAN VE İKTİDARDAN SEÇİM GÜVENLİĞİNİ BEKLEMEK SAFLIK OLUR”

 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ise seçim güvenliği konusunda en önemli unsurun muhalefetin ve demokrasi güçlerinin olduğunu kaydederek, “Seçim güvenliğini sağlamak her ne kadar iktidarların görevleri arasında sayılıyorsa da, bu konuda yargı organı görevlendirilmiş olsa da asıl görev muhalefet partilerine ve demokrasi güçlerine düşüyor. Bu konuda halkımızın desteğini istiyoruz” şeklinde konuştu.  (Haber Merkezi)