Kongre var aday yok | Güney Gazetesi Mersin

Kongre var aday yok

Yarın gerçekleşecek olan Tarsus İdman Yurdu kongresine kısa bir süre kala kimse adaylığını açıklamadı.

Kongre var aday yok


İBRAHİM AYDEMİR

 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig’de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu yarın kongreye gidiyor. Şahin Kırbıyık’ın istifa etmesinin ardından Başkanlığı devralan mevcut Başkan Ali İlk, seçimde aday olmayacağını açıkladı.

Kongre öncesi açıklamalarda bulunan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk, “Şimdilik kimse aday olmadı ama son anda bir aday çıkacağını düşünüyorum. Ben aday değilim. Bunu 1,5-2 aydır söylüyorum. Yeni çıkacak arkadaşlara görevi devredeceğiz. İllaki aday çıkacaktır. Arkadaşlarımız çalışıyor. Tarsus İdman Yurdu adaysız kongreye gitmez. Birileri elini taşın altına koyar. Birisi çıkar, listesini yapar ve adaylığını açıklar diye düşünüyorum” dedi.

Aday olmama sebebini de açıklayan İlk, “İşlerimin yoğunluğu ve sağlık sorunlarımdan dolayı aday olmayacağım. Arkadaşlarımla beraber elimden geleni yaptım. Kulübü sahipsiz bırakmak istemedik. Biliyorsunuz biz olağan seçimle geldik. İstifa eden Başkanla birlikte biz de istifa etseydik eğer takımımız kayyuma kalacaktı ve bu da büyük sıkıntılar yaratacaktı. Biz yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Başarılı da olduk. Bundan sonra görev değişimi yapacağız ve gelen kişinin sonuna kadar arkasında olacağız” ifadelerini kullandı.