Şehir merkezinde tatil | Güney Gazetesi Mersin

Şehir merkezinde tatil

Vatandaşlar, sıcak havada serinlemek için Millet Bahçesi plajına akın etti. Günün erken saatlerinde bile kalabalık olan plajda, insanlar denize girerek serinledi. Şehir merkezinde olan Millet Bahçesi plajını ücretsiz olmasından kaynaklı tercih ettiklerini söyleyen vatandaşlar, “Tatil bölgelerinde konaklama, ulaşımın fiyatlarının yüksek olmasından dolayı burada denize giriyoruz” dedi.

Şehir merkezinde tatil


MAYSA DERYAYEVA

 

Maddi durumu el vermeyen ya da şehir merkezinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Millet Bahçesi sahilinde denize girdi. Günün erken saatlerinde bile kalabalık olan plajda, çocuklar doyasıya tatilin tadını çıkardı.

Vatandaşlar, Mersin’in tatil beldelerinde konaklama, ulaşım, yeme içme ücretlerinin yüksek olması sebebiyle şehir merkezindeki plajlarda denize girmeyi tercih ediyor. Millet Bahçesi plajının hem şehir merkezinde hem de ücretsiz olması sebebiyle vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Kızkalesi, Narlıkuyu gibi bölgelerde konaklama ücretlerinin Kurban Bayramı’yla birlikte iki katına çıktığına dikkat çeken Yasemin Özdilek, şehir merkezinde ücretsiz bir şekilde tatil yapmayı tercih ettiğini söyledi.

Özdilek, “Kurban Bayramı’nı çocuklarla birlikte değerlendirmek istedik. Kızkalesi gibi tatil bölgelerinde konaklama, ulaşım ücretlerinin yüksek olmasında sebebiyle bizde Millet Bahçesi plajına geldik. Ücretsiz bir şekilde burada denize giriyoruz çocuklar burada oyun oynuyor. Gayet memnunuz” şeklinde konuştu.