İki kulvarda şampiyonluk | Güney Gazetesi Mersin

İki kulvarda şampiyonluk

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu. Hem ligde hem kupada şampiyonluk için mücadele eden bir takım kuracaklarını söyleyen Secerlioğlu, “İki yola da şampiyonluk parolasıyla giriyoruz. Hem ligde hem de kupada Tarsus’a şampiyonluğu getirmeyi istiyoruz” dedi.

İki kulvarda şampiyonluk


MAHMUT SÖNMEZ

 

Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Basketbol Liginde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, bir veya iki oyuncu aldıktan sonra transfer dosyasını kısa sürede bitireceklerini söyledi. Tatilde olan oyuncularının önceki sezonun yorgunluğunu attığını belirten Seçerlioğlu, “1 Ağustos’ta yeni sezonumuzu açıyoruz ve çalışmalara başlıyoruz. 30 Ağustos’ta lig başlıyor, 13 Eylül’de Federasyon Kupası var. İki yola da şampiyonluk parolasıyla giriyoruz. Hem ligde hem de kupada Tarsus’a şampiyonluğu getirmeyi istiyoruz” dedi.

 

“KADROYU ŞAMPİYONLUK DOĞRULTUSUNDA KURUYORUZ”

Oyuncu transferlerini hedefe uygun şekilde yaptıklarını dile getiren Secerlioğlu, “Transferleri iki kulvarda şampiyonluk doğrultusunda yaptık. Şampiyon Emlak Konut’tan üç oyuncu transfer ettik. Şampiyon kadrosu kuracağız. 1 Ağustos’ta hazırlıklara başlayacağız, yeni transferlerimizle birlikte yoğun bir antrenman ve çalışma sürecimiz olacak. Takımı beş haftada en iyi şekilde lige hazırlamak için elimden geleni yapacağım. Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan bu yönde bütün desteklerini bizlere verdi ve şampiyon olmamız gerektiğini dile getirdi. Başkan bize ‘İl olma yolunda ilerliyoruz, bu seyirciye ve bu şehre Galatasaray, Beşiktaş gibi takımları izletmemiz gerekiyor’ dedi. Bizde bu yolda elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şampiyonluk yolunda taraftarımızın bizi desteklemesini istiyoruz” diye konuştu.