“Fethiyespor maçı aklımdan çıkmadı | Güney Gazetesi Mersin

“Fethiyespor maçı aklımdan çıkmadı

İçel İdman Yurdu’nun başarılı stoperlerinden Özkan Zileli yeni sezon öncesi Güney’e yaptığı açıklamada, geçen seneki hatalarından ders alarak yeni sezona hazırlandıklarını ve Play-off final maçında kaybettikleri Fethiyespor maçının uzun süre aklından çıkmadığını söyledi.

“Fethiyespor maçı aklımdan çıkmadı


İBRAHİM AYDEMİR

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup ekiplerinden İçel İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam kampında sürdürüyor. Teknik direktör Ersin Aka ve yardımcıları yönetiminde kamp programına devam eden Kırmızı Lacivertliler, günü çift idmanla tamamlıyor.

Takımın başarılı defans oyuncularından Özkan Zileli, Güney’e konuştu. Takımdaki kamp çalışmalarına ve bireysel performansına yönelik açıklamalarda bulunan Zileli, bu sezonu mutlak şampiyon olarak tamamlamak istediklerini belirtti. 

Kızılcahamam’da devam eden kamp çalışmaları ile sözlerine başlayan genç oyuncu, “Kamp çalışmaları çok iyi gidiyor. Kızılcahamam, çalışmamız için güzel bir yer ve biz de futbolcular olarak bunu çok iyi değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

“AKLIMDAN ÇIKMADI”

 

Geçen sezon play-off finalinde kaybedilen Fethiyespor maçı ile ilgili konuşan Zileli, “Geçen sene maalesef penaltılarda kaybettik. Bu durum herkesi olduğu gibi beni de çok üzdü. Sezonun bitmesine rağmen, Fethiyespor maçı uzun bir süre aklımdan çıkmıyordu ve üzülüyordum” diye konuştu.

 

 

“HATALARDAN DERS ÇIKARACAĞIZ”

 

Bu sezonki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Zileli, “Bu sezona, geçen sezon yaptığımız hatalardan ders çıkararak hazırlanıyoruz. Direk sonuca ulaşmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. İnşallah bu sene istediğimiz o kupayı alacağız” ifadelerini kullandı.

Takımdaki stoper mevkiinde yaşanan rekabetin kendilerini güçlendirdiğini belirten Özkan Zileli, bu rekabetin kendilerini başarıya götürdüğünü ve geçen yılın en az gol yiyen takımı unvanını elde etmelerini sağladığını dile getirdi.

 

“SEZON SONUNDA ŞAMPİYONLUK KUPASINI MERSİN’E GETİRECEĞİZ”

 

Son olarak yeni sezon hakkında temennilerde bulunan Zileli, “Biz taraftarıyla ve yönetimiyle büyük bir camiayız. Bunu bütün Türkiye biliyor. Ben ve takım arkadaşlarım da bunun farkındayız. Bu güzel camiayı hak ettiği yerlere çıkarabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah sezon sonunda da o kupayı Mersin’e getireceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.