İkinci etap Bolu’da başladı | Güney Gazetesi Mersin

İkinci etap Bolu’da başladı

İkinci etap Bolu’da başladı


İBRAHİM AYDEMİR

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. dün gerçekleştirdiği antrenmanla ikinci etap kampına Bolu’da başladı. Geçtiğimiz günlerde isim değişikliğine giderek “Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş.” olarak yoluna devam edeceğini duyuran Kırmızı Lacivertlilerde, bir yandan da transfer hareketliliği sürüyor.

Teknik direktör Ersin Aka’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Mersin ekibi, 3 veya 4 transfer daha yapmayı planlıyor. İkinci etap kampında hazırlık maçlarına ağırlık verecek olan MİY, yeni sezona iyi başlamak istiyor.

Ersin Aka ve yardımcıları yönetiminde günü çift antrenmanla sürdüren Mersin ekibi, ilk antrenmanda güç, kondisyon ve ağırlık çalışması gerçekleştirdi. İkinci antrenmanda daha çok dar alanda pas ve 5’e iki top kapma çalışması yapan Kırmızı Lacivertlilerin enerjik halleri teknik ekibi mutlu etti.

Yeni Mersin İdman Yurdu, yeni sezonun ilk maçında 3 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Amasyaspor ile kendi sahasında karşılaşacak.