Başak Burcunda Yeni Ay | Güney Gazetesi Mersin

Başak Burcunda Yeni Ay

Başak Burcunda Yeni Ay


27 Ağustos cumartesi günü saat 11:17’de başak burcunda bir yeni ay yaşayacağız.. Yeni aylar astrolojik olarak güneş ve ayın yanyana gelmesidir ve yeni başlangıçları temsil ederler. Başak burcu günlük rutin hayatımız, iş yaşantımız, iş arkadaşlarımız, sağlık konuları ve evcil hayvanlarımızı temsil eder. Hafta sonundan itibaren bu iki haftalık süreçte bu konular çerçevesinde yeni ve beklenmedik gündemler oluşabilir. Bu yeniayda marsın etkisi biraz sert olacak.

Bu süreç hem fiziksel bedenimizle alakalı bir detoks sürecinin başlangıcı olabilir, hem de ev yaşantımızla alakalı temizlik, düzen, gereksiz eşyalardan arınmak gibi bir sürecin başlangıcı olabilir. Mars etkisi de olacağından iletişimde agresyon ve ameliyatlık konuları da gündeme getirebilir. Özellikle akciğerler gibi ikili organlar ile alakalı hastalıkların da tetikleneceği bir dönem.

 

Genel olarak haftanın enerjisine bakacak olursak;

(Burç gözetmeksizin okuyun. Tek bir burç için değil, genel enerjilerdir.)

Pazartesi günü ay yengeç burcunda olacak. Biraz iç dünyamıza çekilmek isteyeceğimiz, yuva alanımızda kalmak isteyeceğimiz bir gün. Öğleden sonraki saatler ay jüpiter karesinin etkisiyle olayları abartma eğiliminde olabiliriz. Ailevi konularla alakalı ani agresyonlar yaşanabilir; kendimizi olduğundan daha gergin, hassas ve alıngan hissedebiliriz. İş hayatımızla alakalı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Onay olmak, taktir edilmek, ön planda olmak pazartesi ve salı günü bizim için biraz önemli olacak.

Salı günü ay yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor. Güneş te başak burcuna geçiyor. İş hayatımızla alakalı gerginlikler canımızı sıkabilir. Salı gününden itibaren ev kazalarına dikkat etmekte yarar var. Ayrıca evcil hayvanlarınızın da sağlık kontrollerini yaptırmanızı tavsiye ederim. Öğleden sonraki saatlerde daha pozitif bir enerji var. Şifa çalışmaları ve meditasyon yapmak için gayet uygun.

Çarşamba günü sabah saatlerinde gergin bir enerji var. Öfke kontrolü çok önemli. Öfkeli insanlarla çatışmamaya özen gösterelim. Venüs chiron arasındaki olumlu akış gün genelinde ikili ilişkilerle alakalı konuları çözme fırsatı sunuyor. 16:09’da ay aslan burcuna geçiyor. İletişim açısından güzel enerjiler var.

Perşembe günü güneş mars karesi etkili ve ay aslan burcunda. İş hayatımızla alakalı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kendimizi göstermek, ön planda olmak ve onay almak isteyeceğimiz bir gün. Tansiyon problemleri ve kalp sorunları tetiklenebilir. Dengede kalmaya özen gösterelim. Günün ilerleyen saatlerinde ve cuma günü özellikle parasal konularda gereksiz risk almamaya ve bencil tavırlarda bulunmamaya özen gösterelim.

Cuma günü ay aslan burcunda. Sabah saatlerinde ay ile satürn arasındaki etkileşim ego çatışmalarına sebebiyet verebilir, dengeyi kurmakta zorlanabiliriz. Bugün üstlerimizden istediğimiz onayı alamayabiliriz ve bu durum gerginliğe yol açabilir. Özellikle çocuklarla vakit geçirmek çok iyi gelecektir.

Cumartesi günü ay başak burcunda ve öğlen saatlerinde başak burcunda bir yeniay yaşayacağız. 2 hafta boyunca iş hayatımızla alakalı yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Ay ile mars arasındaki gergin açının etkisiyle zihinsel anlamda çok hassas ve düşünceli olabiliriz. Detay gerektiren işlerimizi halletmek için çaba göstermek adına iyi bir gün. Cumartesi ve pazar günü hafif gıdalarla beslenmeye özen gösterelim. Sindirim sorunları yaşanabilir.

Pazar günü ay yine başak burcunda ilerliyor. İş hayatımız ve parasal konularla alakalı pozitif gelişmeler de gündemde.. Ayrıca temizlik yapmak, hesap kitap yapmak, detay ve analiz gerektiren işler için harika bir gün.

 

Instagram: astrologbilgeasli

E-mail: bilgeasliastroloji@yahoo.com