Mersin İdman Yurdu’ndan 3 takviye | Güney Gazetesi Mersin

Mersin İdman Yurdu’ndan 3 takviye

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Yeni Mersin İdman Yurdu; Volkan Okumak, Okay Kaynak ve Alper Tatlısu’yu kadrosuna kattı.

Mersin İdman Yurdu’ndan 3 takviye


İBRAHİM AYDEMİR

 

Yeni sezon hazırlıklarını dün Bolu’da tamamlayarak izne ayrılan Kırmızı Lacivertliler, bu sezonki 11. transferini gerçekleştirdi. Daha önce Taygun Vurgun, Abuzer Gaffar Toplu, Chris David, Muğdat Çelik, Aziz Aksoy, Abdurrahman Emek ve Onur Erdem Beytaş ile anlaşan Mersin ekibi, eksik mevkileri için 3 isimle el sıkıştı.

 

TEKNİK DİREKTÖR ERSİN AKA DUYURMUŞTU

 

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda transferi duyuran ancak isim vermeyen Ersin Aka’nın bahsettiği Volkan Okumak transferi, kısa bir süre sonra kulüp sayfasından duyuruldu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, daha önce Bayer Leverkusen II, Wiedenbrück, Kayseri Erciyesspor, Şanlıurfaspor, Giresunspor, Manisa FK, Pendikspor ve Çorum FK formaları giymiş kanat oyuncusu Volkan Okumak ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır” ifadelerine yer verildi.

İkinci transferini ise kaleci mevkiine yapan Kırmızı Lacivertliler; daha önce Bursaspor, Yeni Malatyaspor, Başakşehir ve Belediye Derincespor takımlarında oynayan Okan Kaynak ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.