TBF’den Demir’e ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

TBF’den Demir’e ziyaret

Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti, A Kadın Milli Takımımızın Arnavutluk ve Slovenya ile Mersin’de oynayacağı müsabakalar öncesi İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti.

TBF’den Demir’e ziyaret


TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı, TBF Kadın Milli Takımlar Direktörü Nilay Yiğit Kartaltepe, A Kadın Milli Takım Menajeri Yasemin Horasan ve Mersin Basketbol İl Temsilcisi Erdal Ceylan Kasım ayında Mersin’in en sahipliğinde oynanacak FİBA 2023 Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e nezaket ziyaretinde bulundu.
FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ay-yıldızlılarımızın 24 Kasım Perşembe günü Arnavutluk, 27 Kasım Pazar günü de Slovenya milli takımları ile Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynayacağı karşılaşmalar öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret ederek hediye takdiminde bulundu.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ökkeş Demir, FIBA 2023 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemelerinde Arnavutluk ve Slovenya karşılaşmalarında A Kadın Milli takımımıza başarı dileklerinde bulunarak, tüm Basketbol severleri 24 ve 27 Kasım tarihlerinde Servet Tazegül Spor Salonuna davet etti. (Haber Merkezi)