Haluk Bozdoğan’dan Başkan Seçer’e destek mesajı | Güney Gazetesi Mersin

Haluk Bozdoğan’dan Başkan Seçer’e destek mesajı

Son zamanlarda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve ekibiyle bazı konularda anlaşmazlıklar yaşayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, sosyal medya hesabından Başkan Seçer’e destek mesajı yayınladı.

Haluk Bozdoğan’dan Başkan Seçer’e destek mesajı


 

 

Önceki gün birçok Mersin Büyükşehir Belediyesi personeline ve Büyükşehir Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’e yönelik örgüt propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltı işlemi gerçekleştirilmiş, Gündeş dün çıktığı mahkemece tutuklanmıştı. Bunun üzerine Başkan Seçer kendi ve partisi hakkında çıkan söylemlere karşı yaptığı açıklamada “Algı yönetimlerine Mersin’in ve belediyemizin alet edilmesine izin vermeyeceğiz” diye cevap vermişti.

 

 

Başkan Seçer’e son zamanlarda aralarının pek iyi olmadığı bilinen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan sosyal medya hesabından destek mesajı yayınladı ve yanında olduğunu söyledi. Bozdoğan, Seçer’le beraber oldukları bir fotoğrafı paylaşıp şu mesajı yayınladı; “Gündem yaratma ve manipülasyon üzerine temellendirilen siyasetin karşısında durmaya devam edeceğiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer'in yanındayız.” (Haber Merkezi)