3 Ekim Haftası Genel Astrolojik Etkiler | Güney Gazetesi Mersin

3 Ekim Haftası Genel Astrolojik Etkiler

3 Ekim Haftası Genel Astrolojik Etkiler


Merkür retrosu bitiyor..

İletişim gezegeni merkür bu hafta başında durağan hareketini bitirip düz hareketine geçiyor. İkili ilişkiler, evlilik, iş hayatımız ve ortaklıklar alanında ortalama 1 aydır yaşadığımız sorunlar artık bu hafta itibariyle yavaş yavaş yavaş çözüme kavuşuyor, ilerleme kaydediyor.  Neredeyse haftanın tamamında etkili olacak olan Merkür pluton üçgeni de bu etkiyi güçlendirecek. Bu hafta iş hayatınızla alakalı konularda ciddi kararlar alabilir, imzalar atabilir ve uzun vadeli ve kalıcı gelişmelere kapı aralayabilirsiniz. Zihinsel anlamda da güçlü hissedeceğimiz, net kararlar alabileceğimiz ve aldığımız kararların arkasında durabileceğimiz bir haftadayız.

 

Genel olarak haftanın enerjisine bakacak olursak;

(Burç gözetmeksizin okuyun. Tek bir burç için değil, genel enerjilerdir.)

 

Pazartesi günü ay oğlak burcunda. Parasal konuların ve iş hayatımızın gündemde olacağı ve sorumluluklardan kaçamayacağımız bir gün. Önemli iş ve görüşmeler için uygun. Sabır gerektiren işler için de uygun.. Özellikle akşam saatlerinde parasal konularla alakalı ani ve güzel gelişmeler yaşanabilir.

Salı günü saat 13:20’ye kadar ay oğlak burcunda. Sabah saatlerinde ay pluton kavuşumunun etkisiyle gergin hissetme olasılığımız yüksek. Öfkeli insanlardan uzak durmaya çalışalım. 13:20’de ay kova burcuna geçiyor. Sosyal çevremizle vakit geçirmek için güzel bir gün. Akşam saatlerini cesaret gerektiren işler için kullanabilirsiniz. Önemli iş ve görüşmeler için uygun bir gün.

Çarşamba günü ay kova burcunda. Sabah saatleri ilişkiler açısından gayet güzel enerjiler barındırıyor. Bu zamana kadar ilgilenmediğimiz sıradışı konulara vakit ayırmak için uygun bir gün.. Özgürlük arayışında olacağız. Günün ilerleyen saatlerinde sosyal çevremizle alakalı değersizlik duyguları tetiklenebilir. Parasal konularda gereksiz risk almamaya özen gösterelim. Duygusal dengesizlikler ve iniş çıkışlar yaşanabilir.

Perşembe günü 15:47’ye kadar ay kova burcunda. Sosyal çevremizle vakit geçirmek, arkadaş çevremize zaman ayırmak için güzel bir gün. 15:47 itibariyle ay balık burcuna geçiyor. Daha hassas ve duygusal hissedeceğimiz bir zaman dilimi. Ailevi konularda dengeyi kurmak zorlaşabilir. İkili ilişkilerde çıkan gerginlikler hassas ve duygusal hissetmemize sebep olabilir. Empati ile yaklaşmak sorunların üstesinden gelecektir.

Cuma günü ay balık burcunda olacak. Su ile temas etmek, su kenarında vakit geçirmek çok iyi gelecektir. Empati yeteneğimizin arttığı, hislerimizin kuvvetli olduğu ama aynı zamanda kırılgan ve naif hissedeceğimiz bir gün. Uzun zamandır aramızın bozuk olduğu kişiler varsa duygusal yakınlaşma için değerlendirilebilir. Bugün alkole eğilim artabilir, yalnızlık ihtiyacında olabiliriz.

Cumartesi günü ay balık burcunda.. Sabah saatlerinde ay Neptün kavuşumunun etkisiyle kafamız dağınık olabilir, kararsız hissedebiliriz. Su ile temas etmek iyi gelecektir. Manevi çalışmalar için uygun bir gün. Saat 18:56’ya kadar belirsiz, dağınık bir enerji var; önemli kararlar için uygun değil. Enerjimiz düşük olabilir. Akşam saatlerinde daha hareketli bir enerji var.

Pazar günü ay koç burcunda. Cesaret gerektiren işler için uygun fakat fazla adrenalinden kaynaklı baş ağrısı, kalp veya tansiyon problemleri tetiklenebilir. Aşırı dürtüsel ve agresif tavırlardan kaçınmamız gereken bir gün. Akşam saatlerinde koç burcundaki dolunay önümüzdeki ortalama iki haftalık süreçte öfke kontrolünü zorlaştırabilir. İlişkilerde tansiyonun yükselmesine sebep olabilir. Yeni başlangıçlar için önümüzdeki iki haftalık süreç değerlendirilebilir fakat ani kararlar almamaya çalışalım.

 

Instagram: astrologbilgeasli

E-mail: bilgeasliastroloji@yahoo.com