MİY, kupada Paşa’ya konuk oluyor | Güney Gazetesi Mersin

MİY, kupada Paşa’ya konuk oluyor

Yeni Mersin İdman Yurdu, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı mücadele saat 13.00’te başlayacak ve A Spor’dan naklen yayınlanacak.

MİY, kupada Paşa’ya konuk oluyor


İBRAHİM AYDEMİR

 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda Yeni Mersin İdman Yurdu, yarın Kasımpaşa’ya konuk oluyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nda, Entegre Solar Elazığspor’da forma giyen oyuncuların çoğunluğu Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmadı.

Yedek ağırlıklı bir kadroyla İstanbul’a giden Kırmızı Lacivertlilerin kadrosunda; Orhan Erdoğan, Okan Kaynak, Abdurrahman Emek, Aslan Gök, Bekir Yücedağ, Burak Bilgen, Cemil Devrim, Chris David, Erdem Onur Beytaş, Eren Genç, Ferhan Evren, İbrahim Konuksever, Miraç Can Doksanoğlu, Muğdat Çelik, Murat Dinç, Ömer Önder, Özgür Deryol ve Volkan Okumak yer aldı.

Teknik Direktör Ersin Aka ve öğrencileri, Süper Lig’de mücadele eden güçlü rakibi karşısında galip gelerek bir üst tura yükselmek istiyor. Süper Lig’de hafta sonu kendi sahasında Adana Demirspor ile karşılaşan ve 4-1 mağlup olan Lacivert Beyazlılar ise, Yeni MİY’i yenerek moral bulmak istiyor.

Rize bölgesinden A klasman hakem Muhammet Ali Metoğlu’nun düdük çalacağı maçta; Metoğlu’nun yardımcılıklarını; Azad İlhan ve Salih Burak Demirel üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Mustafa Hakan Belder görev alacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak mücadele A Spor’dan naklen yayınlanacak.

 

 

Kupada günün maçları:

 

13.00 Kasımpaşa - Yeni Mersin İdmanyurdu

13.30 Serik Belediyespor - Batman Petrolspor

14.00 Altay - Efeler 09

14.00 Ankaraspor - Pazarspor

14.00 Manisa FK - Eynesil Belediyespor

15.00 Çaykur Rizespor - Boyabat 1868

17.30 Kayserispor - Iğdır FK

20.30 Adana Demirspor - Adıyaman FK