Yeni MİY, Nevşehir’i ağırlıyor | Güney Gazetesi Mersin

Yeni MİY, Nevşehir’i ağırlıyor

Yeni Mersin İdman Yurdu, TFF 3. Lig 1. Grup’un 8. haftasında Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek. Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadele yarın saat 19.00’da başlayacak. Sezona fırtına gibi başlayan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen kırmızı lacivertliler, oynadığı 7 maçta topladığı 18 puan ile ligde 1’inci sırada yer alırken; Nevşehir Belediyespor ise 8 puan ile 13’üncü basamakta bulunuyor.

Yeni MİY, Nevşehir’i ağırlıyor


İBRAHİM AYDEMİR

 

Teknik Direktör Ersin Aka yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Yeni MİY, kendi taraftarı önünde oynayacağı maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Ligde oynadığı son 5 maçtan galibiyetle ayrılan kırmızı lacivertliler, Nevşehir ekibini mağlup etmenin planlarını yapıyor. Kırmızı Lacivertlilerde, son maçta sakatlanan ve 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Volkan Okumak forma giyemeyecek.

Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Sinop bölgesinden C klasman hakem Erdal Yılmaz görev yapacak. Yılmaz’ın yardımcılıklarını, Ahmetcan Akkoyun ve Mehmet Şenkaya üstlenecek. Maçın 4.hakemi olarak ise Berkay Yavuz atandı.