Tarsus İdman Yurdu Futbolcularından Açıklama: “Ödemeler yapılmadı, gerekli yerlere başvuracağız” | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus İdman Yurdu Futbolcularından Açıklama: “Ödemeler yapılmadı, gerekli yerlere başvuracağız”

Tarsus İdman Yurdu Futbolcularından Açıklama: “Ödemeler yapılmadı, gerekli yerlere başvuracağız”


İBRAHİM AYDEMİR

 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu futbolcuları, son zamanlarda basında çıkan haberlere ilişkin yazılı bir açıklama paylaştı. Basın yer alan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını belirten futbolcuların açıklaması şu şekilde:

“Öncelikle basında yer alan haberler ve biz futbolcular adına oluşturulan bilgi kirliliğinin önüne geçmek adına Tarsus İdman Yurdu futbolcuları olarak bu açıklamayı yapma gereğinde bulunuyoruz. Son zamanlarda basınında yer alan 2 prim için futbolcuların maça çıkmayacağı haberleri aslını yansıtmamaktadır. Sezon başından bu yana gelinen süreçte; geçen yıldaki futbolcuların, bir önceki sezondan kalan ödemeleri ve yeni sezon için var olan ödemelerin yapılamaması bunun yanı sıra bu sezon gelen yeni transferlerin kısmi bir ödeme dışında zamanı gelmiş ve geçmiş ödemelerin yapılmamış olmasının bilinmesi gerekmektedir.

Özetle bütün bu maddi ve psikolojik zorluklara rağmen biz futbolcular olarak 100 yıllık bir çınar olan Tarsus İdman Yurdu takımımızı ve formamızı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, bu çatı altında bulunduğumuz sürece terimizin son damlasına kadar en iyi şekilde temsil edip mücadelemizi vereceğiz. Şu anda geldiğimiz noktada biz futbolcular olarak; sakatlıkların da içinde olduğu bu mesleği belli bir yaşa kadar yaptığımızın hatırlanmasını istiyoruz ve son çare olarak hak edişlerimizi alabilmek için gerekli yerlere başvuru yapacağımızın bilinmesini istiyoruz. Tüm Tarsus İdman Yurdu sevdalılarına ve kamuoyuna saygılarımızla…”