Batman’da kazanan çıkmadı | Güney Gazetesi Mersin

Batman’da kazanan çıkmadı

Batman’da kazanan çıkmadı


İBRAHİM AYDEMİR

 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele Tarsus İdman Yurdu, 11. Hafta maçında deplasmanda Batman Petrolspor ile 0-0 berabere kaldı. Birçok oyuncusundan yoksun maça çıkan Sarı Lacivertliler, bu sezonki 7.beraberliğini aldı.

Son olarak 3.hafta deplasmanda Menemenspor’a 2-1 kaybeden Tarsus ekibi, yenilmezlik serisini 8 maça çıkarmış oldu. Mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkan iki takım da, ilk yarıda temkinli oynadı. Her iki kalede de gerçekleşen ataklar golle sonuçlanmadı ve ilk yarı başladığı skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında rakip kalede baskısını kuran Tarsus ekibi, ataklardan yararlanamadı. Ev sahibi Batman Petrolspor’da 3 maçlık kazanamama serisine sona vermek için temsilcimizin kalesinde ciddi ataklar üretti ancak aradığı golü bulamadı. Her iki takım da girdiği atakları değerlendiremeyince maç 0-0 tamamlandı. Bu skorla birlikte puanını 16’ya yükselten Tarsus İdman Yurdu, haftayı 9. sırada kapatırken; ev sahibi Batman Petrolspor ise 14 puanla 12’nci basamakta yer aldı.

Sarı lacivertliler gelecek maçta 30 Ekim Pazar günü Çorum FK’yı konuk edecek.