“Maçlara hep yarım konsantrasyon ile çıkıyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Maçlara hep yarım konsantrasyon ile çıkıyoruz”

“Maçlara hep yarım konsantrasyon ile çıkıyoruz”


İBRAHİM AYDEMİR

 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, 11.hafta maçında Batman Petrol A.Ş. ile 0-0 berabere kalarak yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Birçok oyuncusundan yoksun çıktığı maçta 1 puanı hanesine yazdırmayı başaran Sarı Lacivertlilerde, Teknik Direktör Serdar Bozkurt, maçın ardından Güney’e konuştu.

Çok zor bir deplasmanda iyi bir oyun oynamalarına rağmen kazanamadıklarını belirten Bozkurt, “Evinde hiç mağlup olmayan güçlü bir ekibe karşı çok üst düzey bir oyun oynadık ama kazanamadık. Gelecek maçta da şampiyonluğun güçlü rakiplerinden olan Çorum ile karşılaşacağız. İyi ve zor bir maç bizi bekliyor. Bu maça hafta boyunca iyi bir şekilde hazırlanacağız. Bugün (dün) bir kongremiz var. Bu süreç bizim için çok önemli. Kongrede inşallah bir oluşum gerçekleşir ve takımın önü açılır. Biliyorsunuz takımda ciddi sorunlar var. Öncelikle bu sorunların aşılması lazım” dedi.

 

“SIKINTILARA RAĞMEN LİDERİN SADECE 4 PUAN GERİSİNDEYİZ”

 

Hafta içi sosyal medyadan açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu futbolcuları ödeme alamadıklarını ve gerekli yerlere başvuru yapacaklarını açıklamıştı. Futbolcuların paylaşımı hakkında da konuşan Bozkurt, “Takımda çok ciddi mağdur olan bir topluluk var. Futbolcular bu durumu çok tatlı bir dille kaleme dökmüşler. Yeni yönetimden ümidimiz bu sıkıntıların giderilmesi. Maçlara hep yarım konsantrasyon ile çıkıyoruz. Hep sorunlarla boğuşarak çıkıyoruz ve buna rağmen oyuncularım çok iyi mücadele veriyoruz. Bu sorunların giderildiği takdirde her şey çok daha farklı olacaktır. Bunca sıkıntıya rağmen liderin sadece 4 puan gerisindeyiz. Geldiğimiz günden 1 hafta sonra sıkıntılar başladı ve giderek devam ediyor. Futbolcularım her şeye rağmen iyi futbol oynuyorlar” diye konuştu.