Bölgesel Amatör Lig’de 3’te 0 | Güney Gazetesi Mersin

Bölgesel Amatör Lig’de 3’te 0

Bölgesel Amatör Lig’de 3’te 0


İBRAHİM AYDEMİR

 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta 5. hafta maçlarında 3 Mersin temsilcisi de haftayı galibiyet alamadan tamamladı. Silifke Belediyespor haftayı mağlubiyetle bitirirken; Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Lige iyi bir başlangıç yapan Silifke Belediyespor, deplasmanda Araban Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Muzaffer Tozlu yönetiminde ilk maçına çıkan Silifke ekibi bu sezon ilk mağlubiyetini tattı.

 

 

ANAMUR 10 KİŞİ RAKİBİNİ YENEMEDİ

 

Anamur Belediyespor, kendi sahasında 5 Temmuz İskenderunspor ile 90+5.dakikada bulduğu golle 2-2 berabere kaldı. Anamur İlçe Stadı’nda oynanan maça hızlı başlayan temsilcimiz 5.dakikada Emrah Bedir ile 1-0 öne geçti. Golden sonra erken toparlanan konuk ekip, 19.dakikada Emirhan Akdemir ile skoru eşitledi. İskenderun’da Emirhan Akdemir 44.dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İkinci yarıya baskılı başlayan Anamur, 79.dakikada Mustafa Şekeroğlu’nun attığı golle maçta 1-2 geriye düştü. Maçın son bölümlerinden baskısını iyice artıran temsilcimiz, son dakikalarda Remzi Can Gülmez’in golüyle skoru 2-2 yaptı. Bu skorla birlikte iki takım da puanını 7’ye yükseltti.

 

 

HOMURLU BERABERLİĞE ABONE OLDU

 

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Homurlu 1951 Spor ise, Samandağ Gençlerbirliği deplasmanından 0-0 beraberlikle döndü. Bu skorla birlikte son 3 maçından da 0-0 beraberlikle ayrılan Homurlu ekibi, ligde oynadığı 5 maçın 4’ünde gol atamadı.