MSK’da galibiyet coşkusu | Güney Gazetesi Mersin

MSK’da galibiyet coşkusu

MSK’da galibiyet coşkusu


HASAN KÜÇÜK

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 6. hafta karşılaşmasında Depomaxx Haremspor’u 83-56 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı’nda keyifler yerinde. Bu maç ile birlikte 6 karşılaşmada 5 galibiyet elde eden temsilcimiz ilk 5 sıradaki takımlarla puanını eşitledi.

11 puanla Çağdaş Bodrumspor’un averajla lider durumda olduğu Misli.com Türkiye Basketbol liginde yine 11 puana sahip Yılyak Samsun Basketbol 2.,  Sigortam Net 3., MSK 4., Finalspor ise 5. sırada yer alıyor.

Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Baş Antrenör Semih Soğuksu, sahalarında Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Kolejliler maçını ve deplasmanda Yalova maçını kazandıktan sonra artan performans olarak yukarı çıkan bir grafikleri olduğunu söyledi. Bu haftaki Depomaxx Haremspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Soğuksu, “Takım olarak iyi savunma yaptık. Rakibi 56 sayıda tuttuk. Oyunun büyük bölümünde isteğimiz her şeyi sahada uyguladık” dedi.

“GENİŞ ROTASYONLU OYNADIK”

Geniş rotasyonlu oynadıklarını ve bütün oyuncularının maçta süre ve rol aldığını anlatan Soğuksu,

“Taraftarımızın önünde kazandığımız için mutluyuz. Hedefe giden yolda bizim için iyi bir galibiyet oldu. Şu an 5 tane takım 6 maçta 5 galibiyet elde etti. İlk 5 takımın 11 puanı var. Sıralama averajla belirlendi” şeklinde konuştu.