Rektör Çamsarı ilçeleri gezdi | Güney Gazetesi Mersin

Rektör Çamsarı ilçeleri gezdi

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut ve Anamur ilçelerindeki yüksekokul ve meslek yüksekokullarını gezerek ncelemelerde bulundu.

Rektör Çamsarı ilçeleri gezdi


İlk olarak Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ve Erdemli Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı daha sonra Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ile Silifke Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

 

Anamur Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu ve Mut Meslek Yüksekokulunu da ziyaret etti.

 

Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan Çamsarı, “Mersin Üniversitesi ister merkezde olsun ister ilçelerde; bütün Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları ile bir bütün. Merkezden uzak olan okullarımızla ile her zaman iletişim halinde olmayı sürdüreceğiz ve buralarda eğitim öğretim faaliyetlerini nasıl daha iyi hale getirebilir, fiziki imkanlarımızın nasıl daha yukarıya çekebilirizin çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğiz. Bu ziyaretleri de işte bu kapsamda gerçekleştirdik. Özveriyle çalışan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Bizler de her zaman kendilerinin yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)