İpek Akşin’den Mersin’de sıkı kamp | Güney Gazetesi Mersin

İpek Akşin’den Mersin’de sıkı kamp

İpek Akşin’den Mersin’de sıkı kamp


Modern Pentatlon Olimpik Havuz milli sporcusu İpek Akşin, 26 Temmuz – 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris'te düzenlenecek “33. Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları” ilk hazırlık kampını Mersin’de yaptı.

 

32 spor dalında, 35 yarışma tesisinde, yaklaşık 10 bin 500 sporcunun katılımıyla, 306 madalya yarışması gerçekleştirilecek olan “33. Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları” ilk hazırlık kampını 15-29 Kasım 2022 tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştiren Modern Pentatlon Olimpik Havuz milli sporcusu İpek Akşin, Milli takım antrenörleri Osman Yalçın (Eskrim), Kemal Erkahya (Atıcılık) ve Kutluğhan Özcan (Yüzme) ile birlikte sıkı bir kamp dönemi geçirdi.

 

 

 

 

 

Mersin’in özellikle iklim koşullarının elverişli olması sebebiyle verimli bir kamp dönemi geçirdiğini belirten İpek Akşin, bu süreçte kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti.

Modern Pentatlon Olimpik Havuz milli sporcumuz İpek Akşin’i Mersin’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Milli sporcuya Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda başarı dileklerinde bulundu.

 

İpek Akşin ise desteklerinden dolayı İl Müdürü Ökkeş Demir ve Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan’a teşekkür ederek, milli takım tişörtü hediye etti. (Haber Merkezi)