Silifke ve Homurlu deplasmanda, Anamur evinde oynayacak | Güney Gazetesi Mersin

Silifke ve Homurlu deplasmanda, Anamur evinde oynayacak

Silifke ve Homurlu deplasmanda, Anamur evinde oynayacak


HASAN KÜÇÜK

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Mersin takımlarından Silifke Belediyespor ve Homurlu 1951, Pazar günkü 11. Hafta karşılaşmasında deplasmanda, Anamur Belediyespor ise evinde oynayacak.

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) geçen hafta rakibini yenerek taraftarlarını sevindiren 3. sıradaki Silifke Belediyespor bu hafta deplasmanda Gaziantep Gücü’ne konuk olacak. Gaziantep (TOHM) Seyrantepe Tesisleri’nde oynanacak karşılaşma 14.00’te başlayacak. Oynadığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet 1 beraberlik 3’te mağlubiyet alan Silifke Belediyespor 19 puanla grubunda 3. sırada ve lider Adana 1954 ile puan farkı 7. Bu haftaki rakibi Gaziantep Gücü ise 15 puan ile 6. sırada yer alıyor.

Bir başka Mersin ekibi olan ve ligde 4. Sırada yer alan Anamur Belediyespor ise yarın grubun güçlü ekiplerinden Araban Belediyespor’u konuk edecek. Anamur İlçe Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00’te. Oynadığı 10 karşılaşmadan 4 galibiyet 5 beraberlik 1 mağlubiyet alan Anamur ekibi 17 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Bu haftaki rakibi Araban Belediyespor ise 22 puan ile 2. Sırada bulunuyor. 

 

Grubunda 12. Sırada bulunan Homurlu 1951 Spor ise 5 Temmuz İskenderunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yarın Karayılan Belediyesi Sahası’nda oynanacak karşılaşma 14.00’te başlayacak.