TİY’in yüzü gülmüyor | Güney Gazetesi Mersin

TİY’in yüzü gülmüyor

TİY’in yüzü gülmüyor


HASAN KÜÇÜK

TFF 2. lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nun yüzü yine gülmedi. Tarsus ekibi ligin son sırasında bulunan Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalarak bu sezon 10. beraberliğine ulaştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. Hafta karşılaşmasında yönetim ve maddi olarak zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu ligin son sırasında bulunan Bayburt Özel İdarespor’a konuk oldu. Bayburt Genç Osman stadında oynanan karşılaşmayı Efe Tanrıverdi, Hüseyin Can ve Yusuf Susuz hakem 3’lüsü yönetti. Sarı lacivertliler sahaya Mert Can Salık, Muhammet Ömer Çakı, Fatih Somuncu, Alperen Pak, Uğur Utlu, Yusuf Talum, Mert Temizkan, Ahmet Furkan Özcan, Volkan Altınsoy, Sefa Durmuş ve Ferit Bay Gündüz 11’i ile çıktı.

Haftalardır galibiyet yüzü görmeyen Tarsus İdman Yurdu’nun yüzü mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta yine gülmedi. Her iki ekipte ilk yarıdaki ataklarını golle sonuçlandıramadı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle bitti. İkinci yarıya etkili başlayan Tarsus İdman Yurdu aradığı golü 63. dakikada buldu. Ev sahibi ekipte ise beraberlik golünü 84. dakikada Tuncay Kılıç kaydetti. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. 17 hafta sonunda 10. Beraberlik 3 galibiyet 4’te beraberlik alan Tarsus İdman Yurdu 15. sıradaki yerini korudu.