Erdemli Belediyespor Mut’u geçemedi, Camspor farklı galip | Güney Gazetesi Mersin

Erdemli Belediyespor Mut’u geçemedi, Camspor farklı galip

Erdemli Belediyespor Mut’u geçemedi, Camspor farklı galip


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig B Grubu 11. Hafta mücadelesinde Mut İdmanyurdu Belediyespor'u ağırlayan Erdemli Belediyespor rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu sezon zirve yarışına dahil olmayı hedefleyen Mut İdmanyurdu, Erdemli İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada 23. dakikada Furkan Koşucu ile öne geçti. 30. dakikadan itibaren daha atak bir oyun sergileyen Erdemli Belediyespor, 42. dakikada Erhan Kılınç'ın ağları sarsmasıyla skoru 1-1'e getirdi. İkinci yarıda rakibine baskısını hissettiren ev sahibi ekip Erdemli Belediyespor'un atakları sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Erdemli Belediyespor, Mut İdmanyurdu Belediyespor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen namağlup 25 puanla liderliğini sürdürdü. Erdemli Belediyespor ile üçüncü sıradaki Mut İdmanyurdu arasındaki puan farkı bu sonucun ardından 4'te kaldı.

 

2 KIRMIZI KART

 

Ev sahibi ekip Erdemli Belediyespor'da 90+3 Ferat Aytekin ve yedek kulübesinde mücadeleyi takip eden Mahmut Sabah kırmızı kart gördü.

 

 

 

MERSİN 33 FK GALİP GELDİ

 

2. sıradaki Mersin 33 Futbol Kulübü ise Toroslar Suni Çim'de oynanan maçta Erdemli Limonspor’u 1-0 yendi. Erdemli Limonspor bu sonucun ardından ligde 5. mağlubiyetini aldı. Sarı-yeşilli ekip 17 puanda kalırken, Mersin 33 Futbol Kulübü ise 24 puana yükselerek ikinci sıradaki yerini korudu.

 

Erdemli Yörükspor ise Tarsus 27 Aralık Stadı'nda Tarsusspor'a konuk oldu. Mücadele Erdemli Yörükspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Kırmızı Lacivertliler rakibini 75.dakikada Hüseyin Köl'ün attığı golle mağlup ederek 3 puanın sahibi olurken, 21 puanla zirveye bir adım daha yaklaştı. Rakibine kendi sahasında 1-0 mağlup olan Tarsus temsilcisi ise 11 puanda kaldı.

Günün bir diğer iki maçında ise Tarsusgücü ile Çukurova Birlikspor 0-0 berabere kalırken Akdenizgücü ise evinde Erdemlispor’u 2-0 yendi.

 

A GRUBUNDA CAM SPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

A Grubu 12. Hafta karşılaşmasında ise lider Mersin Camspor Karacailyas Veteranları 4-1 yenerek puanını 28’e yükseltti ve averajla liderliğini sürdürdü. Aynı puanla 2. Sırada yer alan Mezitli 33 Spor’da Mersin Yolspor’u 1-0 yenerek takibini sürdürdü. 3. Sıradaki Akdeniz Belediyespor ise Toroslar Belediyesi ile 1-1 berabere kaldı. Grubun diğer maçlarında ise  Silifke İdman Yurdu deplasmanda Mersin Ormanspor’u 5-2, Kuvai Milliyespor ise Tarsus Belediyespor’u 5-0 yendi.