Anamur’da hakem isyanı | Güney Gazetesi Mersin

Anamur’da hakem isyanı

Anamur’da hakem isyanı


Anamur Belediyespor, bu hafta sahasında oynadığı Araban maçında verilen kararlara tepki gösterdi. 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Anamur Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında oynadığı maçta Araban’a 0-1 mağlup oldu. Karşılaşmayı, Antalya bölgesinden Hakan Yurtseven yönetti. Hakemin verdiği kararlar ve göstermediği kartlar taraftarları çileden çıkarttı.

Karşılaşmanın ardından video yayınlayan Anamur ekibi, hatalı kararlar verdiği gerekçesiyle maçın hakemine tepki gösterdi.

Anamur Belediyespor Yönetimi maçın ardından açıklama yaparak evlerinde oynadıkları Araban Belediyespor maçında aleyhlerine verilen tüm hatalı kararları kınadıklarını belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bir şehrin, takımın, insanların emeklerinin bu kadar kolay bir şekilde çalınması hangi vicdana sığar?  TFF başkanı sayın Mehmet Büyükekşi’nin Gaziantepli olması ve Araban Belediyespor’un Gaziantep takımı olması yoksa bir tesadüf mü? Talimat mı geldi? Anamur Belediyespor’un yükselen form grafiğine engel olmak için mi yapılıyor? Bu bir operasyon mu? Bu ve benzeri tiyatroları bir daha izlememek adına siz değerli kamuoyuna saygı ile sunuyoruz. Susmayacağız ve hakkımızı sonuna kadar arayacağız!” (Haber Merkezi)