Mersin 33 FK’da hedefi futbolcular koyacak | Güney Gazetesi Mersin

Mersin 33 FK’da hedefi futbolcular koyacak

Mersin 33 FK’da hedefi futbolcular koyacak


 

HASAN KÜÇÜK

 

Geçen sene Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) düşen bu sene ise Mersin Süper Amatör Lig B Gurubunda mücadele eden Mersin 33 Futbol Kulübü hazırlıklara geç başlamasına ve az sayıdaki futbolcusuna rağmen 11 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonunda topladığı 24 puan ile  lider Erdemli Belediyespor’un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Cumartesi oynanan maçta Erdemli Limonspor’u 1-0 yenerek çıkışını sürdüren Mersin 33 FK’da BAL hedefi futbolculara bırakıldı.

Mersin 33 FK Teknik Direktörü Koray Erçin Çelikkaya, geçen sene BAL’da mücadele ederken talihsiz bir şekilde düştüklerini hatırladı. Bu nedenle geçen seneden bir yorgunluk bulunduğunu ifade eden Çelikkaya, “Maddi ve manevi bir yorgunluk olması nedeniyle bu sene çalışmalara çok geç başladık. Takım olarak lige 1 hafta 10 gün kala toparlandık. Oyuncularımız ister istemez biraz zorlanıyor. Çünkü fiziksel anlamda sezona çok hazırlıklı girmedik. Futbolcularımız sağ olsun işi biraz sahiplendiler. Oyuncu sayımızda normal takımlar gibi değil. 15 kişiyiz. Buna rağmen oyuncularımız iyi performans sergiliyor. Sezon başında çok fazla bir şey koymadık. Geç başlamamızın bir sıkıntısı da var. Buna  rağmen futbolcularımız toplandı ve 11 haftada iyi bir netice aldı. Sonu ne olur ne biter bilmiyoruz ama maç maç devam ederek nereye gidebilirsek gitmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

“FUTBOLCULARIMIZ İSTERSE DESTEK VERİRİZ”

Futbolda hedef koymanın çok belirleyici olmadığını anlatan Çelikkaya “Biz bunu çok yaşadık. Maç maç gittiğimiz için bir maç sonrasını düşünüyoruz. Takım iyi gidincede kendimizi play-off’a atabilirsek ondan sonra bir durum değerlendirmesi yapacağız. Şu an iyi durumdayız. Ama önce Play-off’a kalıp kalmayacağımıza bakacağız. Play off’a kalmak istiyoruz ama şampiyonlukla ilgili durum play-off öncesi bir masaya yatırılır. Maddi anlamda bütçe var mı yada bu işi istiyor muyuz diye bakılır. Ama futbolcularımız bizi götürüyor. Bizim hedefimizi futbolcularımız belirliyor. Eğer futbolcularımız istiyorsa Akgün Başkan ve bizde onlara destek vereceğiz” dedi.

İlla şampiyon olacağız diye bir durumlarının olmadığını ifade eden Çelikkaya şunları söyledi: “Futbolcu grubu olaya sahip çıkıyor. Akgün başkan onları destekliyor. Bizde arkasından gidiyoruz. Hedefi futbolcular koyacak. Çünkü geçen senenin yorgunluğu var. Bu yüzden hedefi futbolculara bıraktık. İşe sahip çıkıyorlar. Ellerini taşan altına soktular. Çokta keyifli çalışıyorlar. Geç başlamamıza rağmen bir sıkıntımız yok. Oyuncu sayımız çok yok ama kendi imkanlarımızla kendi yağımızla kavrularak nereye kadar gidebilirsek gitmeyi düşünüyoruz.”