TİY’de golcü sıkıntısı | Güney Gazetesi Mersin

TİY’de golcü sıkıntısı

TİY’de golcü sıkıntısı


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. Hafta karşılaşmasında Bayburt Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalarak bu sezon 10. beraberliğine ulaşan Tarsus İdman Yurdu taraftarını üzerken Teknik Direktör Sinan Atım, golcülerinin olmayışının 3 maçtır kendilerini kötü etkilediğini söyledi.

Atım, Bayburt Özel İdare maçı ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, kolay maçı zorlaştırarak çok gol kaçırdıklarını söyledi. Maça iyi başladıklarını anlatan Atım, “Bir golcümüzün olmayışı üç maçtır bizi çok kötü etkiliyor. Bir golcümüz olsa idi maç çok farklı geçecekti. İkinci yarı 1-0 öne geçtik. Ondan sonra 2-3 gol atacağımız rahat pozisyonlar yakaladık. Atamadık. Şansızlık mı, beceriksizlik mi bilemedik. Son dakikalarda da korner noktasına yakın yerde rakip futbolcu faul yaptı ve hakem vermedi. Oradan topu içeri ortaladılar Tuncay gelişine vuruş yaptı. Gol oldu ve maç 1-1 bitti” dedi.

Maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını sayısız gol pozisyonlarını kaçırdıklarını anlatan Atım, “Duran toptan gol bulduk. 2. golü bulsa idik farklı bir maç olacaktı. Atamayınca ve maç riskli olunca son dakikada hakemin faulü vermeyişi maçı dengeledi” şeklinde konuştu.

Fatih Solmaz’ın gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştüğü bilgisini veren Atım “Gökhan Meral’in cezası bitti. O geliyor. Sakatlığı biten golcümüz Artun 5-6 hafta aradan sonra bu haftaki maçta oynayacak. Antrenmana çıktı ve hazır olduğunu gösterdi. İnegöl maçında oynayacak. Gol yollarındaki sıkıntımızı çözecek” ifadelerini kullandı.