“Damlaya damlaya deniz oluşturacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Damlaya damlaya deniz oluşturacağız”

“Damlaya damlaya deniz oluşturacağız”


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nun yeni başkanı Murat Gül, destek telefonlarının kendisini mutlu ettiğini belirterek “Damlaya damlaya göl değil deniz oluşturacağız” dedi.

Maddi ve yönetim olarak zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’nun Salı günü yapılan olağanüstü kongresinde başkanlığa Murat Gül seçilmişti. Başkan seçilmesinin ardından bir umut gördüğünü ve çok sayıda tebrik telefonu aldığını ifade eden Gül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Tarsus hazır, Türkiye’de farklı illerinde ve yurtdışında yaşayan Tarsuslular da hazır. Damlaya damlaya göl değil deniz oluşturacağız. Bugün bir umut gördük telefonlara bakmaktan yoruldum desem... Tarsus’tan bir sürü esnaf hemen gel destek olmak istiyoruz diyor. Amerika'dan bile Whatsapp’tan arayan hemşerilerimiz oldu. Anladım ki samimiyet her şeyi çözüyor sadece biraz sabır. Genç dinamik yönetimimizle sizlere o heyecanı getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“VAR MISIN TARSUS?”

Var mısın Tarsus? diye seslenen Gül şunları kaydetti: “Sevgili Oda başkanlarımız ve üyesi olan esnaflarımız muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Hepinizi ayrı ayrı ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretler hep oluyor, fotoğraflar çekiliyor ve orada kalıyor. Fazla bir şey istemiyoruz. Gönüle dayalı tüm esnaflarımızdan bağış alt limit sadece ayda 50 TL. Oda başkanlarımızın şahsından har ay sadece 250 TL. Siyasi parti ilçe başkanlarından her ay 500 TL. Taraftarlardan ve Tarsus halkından gönüle dayalı her ay 10 TL. Herkes verirse büyük bir meblağa dönüşecek. Var mısın Tarsus?”