“Kazanıp yolumuza devam edeceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Kazanıp yolumuza devam edeceğiz”

“Kazanıp yolumuza devam edeceğiz”


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Kadınlar Basketbol liginde geçen hafta İzmit Belediyespor’a 4 sayı farkla yenilerek taraftarını üzen lider Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı 14. Hafta karşılaşmasında bugün Emlak Gelişim Konut Gelişim’i ağırlayacak. Tarsus Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 16.00’da başlayacak ve TBF/Youtube kanalından canlı yayınlanacak. 

13 maçta 11 galibiyet elde eden Tarsuslu periler 24 puan ile liderliğini sürdürürken bu haftaki rakibi Emlak Konut Gelişim ise 13 haftada 4 galibiyet 9 mağlubiyet sonunda elde ettiği 17 puan ile 12. sırada bulunuyor.

Tarsus Belediyespor Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu, Emlak Konut Gelişim’in genç bir takım olduğunu ve yabancı oyuncusunun bulunduğunu söyledi. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra evlerinde oynayacakları bu maçı yüzde yüz evimizde kazanmaları gerektiğini anlatan Secerlioğlu, “

İlk devrenin son iki maçında iki tane gelişim takımı ile oynayacağız. Bu takımlardan bir tanesi Emlak Konut Gelişim ile bugün oynayacağız. Haftaya ise Botaş Gelişim ile karşılaşacağız. 2’de 2 yapıp devreyi lider kapatmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Genç bir takım olan Emlak Konut Gelişim’in kendilerini zorlayacağını sanmadığını ifade eden Secerlioğlu, “Önümüzdeki hafta oynayacağımız Botaş maçı biraz daha zorlu bir maç olacak ancak onu da kazanacağız. 2 gelişim takımını yenip devreyi lider bitireceğiz” dedi.

Takımımızda sakat oyuncu bulunmadığı herhangi bir sıkıntılarının bulunmadığını anlatan Secerlioğlu,

Geçen haftanın moral bozukluğu biraz oldu ama sonuçta daha önce dediğim gibi çok büyük yüzde ile oynamışlar. Onlar ikinci yarı bizim evimize gelecekleri için yolumuzda sapma yok” ifadelerini kullandı.