Carettalardan maça davet | Güney Gazetesi Mersin

Carettalardan maça davet

Carettalardan maça davet


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde geçen hafta deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 28 sayı farkla yenerek liderliğini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK) 11. Hafta karşılaşmasında bugün evinde Sigortam.net’i ağırlayacak. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak yayınlanacak.

10 maçta 9 galibiyet elde eden ve 6 maçtır kaybetmeyerek 19 puan toplayan MSK, evinde oynayacağı Sigortam.net maçını da alarak liderliğini sürdürmek istiyor. Sigortam.net ise 10 maçta aldığı 6 galibiyet sonunda topladığı 16 puan ile 7. Sırada bulunuyor. MSK’nın sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolarda Mersin seyircisine “Liderlik yolunda takımınızı yalnız bırakmayın” çağrısı yapıldı.

 

 

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu ise takımlarının lider olduğunu hazırlatarak “6 tane üst üste kazandık. Bugün Sigortam.net ile oynayacağız. Bizim için önemli bir maç. Ara vermeden hazırlıklarımızı sürdürdük. Bütün seyircilerimizi Edip Buran Spor salonuna bekliyoruz. Bizi destekleyin” dedi.