“İşimiz zor Tarsus halkına güveniyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“İşimiz zor Tarsus halkına güveniyoruz”

Tarsus İdman Yurdu’nun yeni yönetimi görev dağılımı yaptı, futbolcularla görüştü

“İşimiz zor Tarsus halkına güveniyoruz”


HASAN KÜÇÜK

Salı günü gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonrası Murat Gül’ün başkanlığında oluşan yeni Tarsus İdman Yurdu yönetimi ilk toplantısında görev dağılımı yaptı.

Kulüp binasında bir araya gelen TİY’in yeni yönetimi ilk önce ilk yarının son maçında evinde İnegölspor’u ağırlayacak sarı lacivertli ekibin antrenmanını izledi. Sonrasında ise takım kaptanları ile birlikte toplantı yapıldı. Alınan bilgiye göre, toplantıda kaptanlar; arkadaşlarının maddi olarak zor durumda olduğunu dile getirerek ödeme beklediklerini ifade etti. Her şeyin düzeleceğini biraz zamana ihtiyaçları olduğunu ifade eden yönetim kurulu üyeleri ise son maçtan önce futbolcuları motive etmek amaçlı bir miktar ödeme yapmak istediklerini kaydetti.

 

 

Zorlu süreçten en iyi şekilde çıkmak için çözüm yollarını en kısa sürede devreye sokacaklarını ifade eden yönetim kurulu üyeleri Tarsus halkına çağrıda bulundu. Zamanın birlik, beraberlik ve Tarsus’a sahip çıkma zamanı olduğunu ifade eden TİY yönetimi, Tarsus halkını takımları için bir arada görmek istediklerini iletti. Kulüp Başkanı Murat Gül ise birlik ve beraberlik içinde esnafı, çiftçisi, işçisi ve iş adamıyla TİY’e nasıl destek oluşturulacağını ileriki günlerde yapacakları basın açıklaması ile duyuracaklarını belirtti.  İşlerinin zor olduklarını bildiklerini anlatan Gül, ancak Tarsus halkına ve hakka güvendiklerini söyledi.

Tarsus İdman Yurdu’nda yeni yönetimin görev bölümü şöyle: Murat Gül (Başkan), Cem Kavalcı (Başkan Vekili ve As Başkan), Ersin Uyar (2. Başkan-İdari), Mehmet Erdem (2. Başkan-Teknik), Cem Erpehlivan (2. Başkan-Sosyal), Zülfikar Polat (2. Başkan-Mali), Yusuf Balcı, Erdal Acer, Muhittin Çağrı Yazlık, Kasım Kanbal, Ali Tekirdağ (2. Başkan) Kasım Onur Gökşen (Genel Sekreter), Mahmut Kahraman ( Kulüp İdari Amiri) İbrahim Küçükoğlu (Muhasip Üye), Yılmaz Talay (Altyapı Sorumlusu)

 

 

“KAZANMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

 

Maddi olarak zor günler geçiren ve hafta içi yeni yönetim kuruluna ve başkanına kavuşan TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu, sezonun son haftasında yarın Tarsus ilçe Stadında saat 14.00’te konuk edeceği İnegölspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Sinan Atım, yeni yönetimin olumlu hava oluşturduğunu ve takıma ayrı bir heyecan kattığını ifade ederek, “İnegöl maçın öneminin bilincindeyiz. Düşmeye yakın olan bir takım ile oynayacağız. Aramızda 5 puan fark var. Yenersek fark 8 puana çıkacak. Kötü bir durumda sıkıntılı süreç yaşayacağız. O yüzden maç bizim açımızdan çok önemli” dedi.

Yeni yönetimin takıma ayrı bir heyecan kattığını anlatan Atım şunları söyledi: “Futbolcu kardeşlerimiz ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Bu takım maçı kazanmak için her şeyini ortaya koyacaktır. Umarım galip gelen taraf biz oluruz. Ligin o sıkıntılı alt tarafından kurtulur ikinci yarı o stresli ortamdan uzak kalmış oluruz” şeklinde konuştu.

Takımda Fatih Somuncu’nun cezalı olduğunu, golcü Artun’un ise takımla çalışmalara katıldığını anlatan Atım, “Gol bölgesindeki sorunu Artun ile çözmüş olacağız” dedi.