BAL’da zorlu maçlar | Güney Gazetesi Mersin

BAL’da zorlu maçlar

BAL’da zorlu maçlar


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Mersin’in takımlarından

Silifke Belediyespor ve Hamurlu 1951 bu hafta evinde karşılaşacak. Anamur Belediyespor ise Samandağ deplasmanına gidecek.

BAL 7. Grupta mücadele eden ve geçen hafta deplasmanda Gaziantepgücü’nü deplasmanda 2-1 yenen Silifke Belediyespor 12. hafta karşılaşmasında yarın evinde 5 Temmuz İskenderunspor’u konuk edecek. Silifke İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma 14.00’te başlayacak. 11 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik 3 mağlubiyet 22 puan ile 3. sırada bulunan Silifke Belediyespor 3 galibiyet 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet ve 15 puan ile 7. sırada yer alan 5 Temmuz İskenderunspor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

 

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ancak geçen hafta evinde Araban Belediyespor’a 1-0 yenilerek taraftarını üzen Anamur Belediyespor ise bu hafta Samandağ Gençlerbirliği Spor’a konuk olacak. Karşılaşma yarın 14.00’te Samandağ İlçe Stadında oynanacak. 11 maçta 4 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Anamur Belediyespor 17 puan ile 5. Sırada yer alırken rakibi Samandağ Gençlerbirliği ise 3 mağlubiyet 7 beraberlik 1 mağlubiyet ve 16 puan ile 6. sırada bulunuyor.    

Mersin ligde tutunmaya çalışan diğer takımı Homurlu 1951 ise Ceyhanspor’u konuk edecek. Geçen hafta 5 Temmuz İskenderunspor’a 4-2 yenilen Homurlu bu hafta son sırada bulunan Ceyhanspor’u yenerek ligde kalmak için çıkış yakalamak istiyor. Karacailyas Stadından oynanacak karşılaşma 14.00’te başlayacak. Bu sezon 2 maç kazanabilen 5 maçta berabere kalan 4 maçta ise yenilen Homurlu 11 puan ile 12. sırada bulunuyor.