19 Aralık haftası ve oğlak burcunda yeni ay | Güney Gazetesi Mersin

19 Aralık haftası ve oğlak burcunda yeni ay

19 Aralık haftası ve oğlak burcunda yeni ay


 

Bu hafta venüs ile ay düğümleri ve uranüs arasındaki olumlu etkileşim cuma gününe kadar etkili olacak.. İkili ilişkiler ve kariyer hayatımız ile alakalı konuların şakaya gelmediği bir zaman dilimindeyiz. Kalıcı, sağlam ve sorumluluk getiren ciddi kararların alınacağı bir hafta..

 

Kariyer hayatı ve parasal konulara odaklanacağımız, ortaklıklara ve ciddi ilişkilere adım atacağımız bir zaman dilimi.. 23 Aralık’a kadar etkisi devam edecek. Önemli kişilerle görüşmek, anlaşmalar yapmak açısından da gayet uygun..

 

Bu süreçte güneş ile jupiter arasındaki sert etkileşim kararlarımızı verirken ayaklarımızın yere sağlam basması konusunda bizi uyarıyor. Karşımıza çıkan fırsatları çok fazla idealize etmek, çok fazla hayallere kapılmak daha sonra hayal kırıklığı yaratabilir. Özellikle pazartesi günü venüsün chiron ile yaptığı açı çarşamba gününden itibaren yapılan anlaşmaların daha tatmin edici olabileceğini vurguluyor. Bu süreçte elimizden geldiği kadar kendimizi ortaya koymalı ve ne istediği net bir şekilde isteklerimizi ifade etmeliyiz.

 

Özellikle çarşamba ve perşembe günlerine baktığımızda haftanın en şanslı günleri diyebiliriz. Parasal konular ve ilişkiler açısından özellikle boğa ve başak burçları için olumlu gelişmeler var. Yine akrep ve balık burçları için yeteneklerini ön plana çıkartarak para kazanabilecekler zamanlar.. Koç, yengeç, terazi, oğlak burçları için ise biraz mücadale ile geçecek..

 

Cumartesi günü ay venüs kavuşumunun etkisi ile organizasyon, iş, kariyer, ilişkiler ve parasal konularda önemli görüşmeler yapabiliriz. Pazar günü sosyal çevremizle vakit geçirmek için uygun olabilir. Duygularımız inişli çıkışlı olacağı için düşünmeden karar almamaya özen gösterelim.

 

Oğlak burcunda yeni ay

23 Aralık Cuma günü saat 13:16’da oğlak burcunda bir yeniay yaşayacağız. Jüpiterin koç burcuna geçmesi ile bu yeniay biraz gergin bir enerjiyle karşılıyor bizi.. Yeniaydan sonraki ortalama iki haftalık süreç iş hayatı açısından kopartıcı etkiler getirebilir. Bizden yaşça büyük insanlarla yaşanan gerginlikler, öfke kontrolsüzlüğü sıkıntılara yol açabilir. Bu zamana kadar sustuğumuz birçok konunun açığa çıkmasına sebep olabilir. Ayrıca yeni başlangıçlar, yeni iş teklifleri, kendi işinizi kurma fikirleri de tetiklenecektir. Fakat kolaylıkla değil, biraz mücadale ile..

 

Aşk, evlilik ve ortaklıklar açısından baktığımızda sorumluluklarımızın biraz ağır geleceği bir süreç bizi bekliyor. Bu durum psikolojik açıdan kemik, kaslar, eklemler, diş ve deri ile ilgili hastalıkların tetiklenmesine sebep olabilir. Dengeyi kurmak zorlaşabilir, istemediğimiz sorumluluklar almak zorunda kalabiliriz. Taşıyamayacağımız yükler bu tarz sağlık sorunlarına yol açabilir. ‘Hayır demeyi öğrenmek’ bu önümüzdeki sürecin en önemli getirisi olacak..

 

20 Aralık Salı günü jupiter koç burcuna geçiyor..

17 Mayıs 2023’e kadar jupiter koç burcunda olacak.. Bu süreç uzun zamandır cesaret edemediğimiz bir çok konuyu hayata geçirmek için uygun zamanlar olacak.. Yenilikler, yeni başlangıçlar ve girişim yapmak adına etkili bir gökyüzü var. Özellikle koç, aslan ve yay burçları için bu süreç çok hareketli, özgüvenli, aktif, adrenalini yüksek geçecektir. Terazi, yengeç ve oğlaklar için mücadele zamanları geliyor.. Ailevi konular, kariyer ve ikili ilişkiler alanında gerginler yaşanabilir fakat ilahi adaletin işleyeceği bir zaman dilimi diyebiliriz. İkizler ve kovalar için de yeni ve şanslı başlangıçlar getirecek bir süreç. Boğa, başak, akrep ve balık burçlarının ayaklarının yere sağlam basması gereken bir süreç.. Hızlı ve düşüncesizce verilen kararlar daha sonra sıkıntılara yol açabilir..

 

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: astrologbilgeasli