“3 puan hediye etmek istedik olmadı” | Güney Gazetesi Mersin

“3 puan hediye etmek istedik olmadı”

“3 puan hediye etmek istedik olmadı”


 

HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2 lig Beyaz Grupta Tarsus İdman Yurdu’nda beraberlik üzüntüsü yaşanıyor. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak maddi ve yönetim olarak zor günler yaşayan Tarsus İdman Yurduistediği başarıyı bir türlü yakalayamadı. 1 yılda 3 defa olağanüstü kongreye gitmek zorunda kalan Tarsus ekibi geçen hafta Murat Gül başkanlığında yeni yönetimi seçmişti. Yeni yönetimin oluşması ile biraz moral bulan sarı lacivertliler mutlak galibiyet parolası ile çıktıkları İnegöl karşısında da berabere kalarak kötü gidişe dur diyemedi. 19 hafta sonunda 11. beraberliğini evinde Bursa ekibi karşısında alan TİY, 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile sezonda 20 puan toplayabildi. Lider Amedspor ile arasında 14, son sıradaki Bayburt Özel İdare ile ise 11 puan bulunan Tarsus İdman Yurdu ilk devreyi 14. sırada tamamladı.

“CANINIZ SAĞOLSUN”

İnegöl beraberliği sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Murat Gül,“Canınız sağolsun. Tarsus halkına 3 puanı hediye etmek istedik lakin 90 dakika üstün bir şekilde mücadele etmemize rağmen olmadı. Tüm futbolcularımıza Tarsus halkına ve  takıma destek sağlayan Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’a Tarsus İdmanyurdu yönetimi ve Tarsus halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

 

 

 “ÖYLE BİR PARA TOPLAYACAĞIK Kİ”

Sarı lacivertli ekibin çiçeği burnunda başkanı Murat Gül, Tarsus İdmanyurdu konusunda iddialı ve bütün projelerinin arkasında olduğunu söyledi. 10 gün içinde projelerinin hepsini tek tek faaliyete geçireceklerini anlatan Başkan Gül, “Belki şaka gelecek güleceksiniz. Dünya Tarsuslular birliğini kuracağız. Herkes bu gücü görecek. Belki biraz sıkıntı çekeceğiz ama ben inanmış bir insanım öyle bir para toplayacağızki inanmayanları şaşırtacağız” şeklinde konuştu.

Fırıncılık yapan rahmetli babasının 1990’lı yıllardaTİY’de yönetici olduğunu hatırlatan Gül, “Bu takım namağlup şampiyon oldu. Ben fırıncının oğlu fırıncı Tarsus’un evladı bir ustayım. Bizi küçümseyenlere yağmur gibi bağışlarla cevap vereceğiz” dedi.