“Konunun Takipçisiyiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Konunun Takipçisiyiz”

Haziran ayında Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi tarafından “Mersin Limanında neler Oluyor” adlı panel düzenledi ve panel sonrasında alınan kararla ilçe muhtarlarına Atatürk Parkıyla ilgili mektup gönderildi. PTT aracığıyla gönderilen mektuplar ilçe muhtarlarına ulaşmaması sonrasında ADD savcılığa suç duyurusunda bulundu. Soruşturmada şu ana kadar net bir şey çıkmadığını söyleyen ADD Mersin Şube Başkanı Serdar Erkan, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

“Konunun Takipçisiyiz”


MAYSA DERYAYEVA

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi tarafından “Mersin Limanında Neler Oluyor” başlıklı panel sonrasında Atatürk Parkı ile ilgili ilçe muhtarlarına PTT aracığıyla mektup gönderilmişti. Gönderilen mektuplar 100 gün sonrasında bile alıcılara ulaşmamış ve konuyla ilgili ADD Mersin Şubesi savcılığa suç duyurusunda bulundu.

ADD Mersin Şube Başkanı Serdar Erkan’a konuyla ilgi gelişmeleri gazetemize açıkladı. Konunun takipçisi olduklarını ifade eden Erkan, ayrıca beş gün önce PTT İdari Soruşturmasına başvurduklarını belirtti.

PTT İdari Soruşturma kapsamında kimlere mektubun gelip gelmediği soruşturulduğunu söyleyen Erkan, net bir sonucun savcılık araştırmasından sonra belli olacağını vurguladı.

 

 

 

Erkan, “Savcılığa suç duyurusunda bulunduk arkasından da beş gün evvel PTT İdari Soruşturmasına başvurduk. PTT İdari Soruşturmadan daha haber gelmedi.  15- 20 gün araştırma yapıldığı için yıl başından sonra tekrar bilgi almaya çalışacağız. Şu anda mektupların kimlere ulaştı kimlere ulaşmadı onun çalışması olduğundan haberimiz var. Bir soruşturma yapılıyor ama bunun sonucunda ne çıkacak belli değil. Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi olarak konuyu takip ediyoruz ve daha tatmin edici bir yanıt gelmedi” dedi.