“Kazanmaktan başka düşüncemiz yok” | Güney Gazetesi Mersin

“Kazanmaktan başka düşüncemiz yok”

ÇBK, Euroleague Women’da Belçika ekibi Kangoeroes Mechelen karşısında Perşembe günü 7. sınavına çıkacak

“Kazanmaktan başka düşüncemiz yok”


HASAN KÜÇÜK

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Euroleague Women 2022-2023 B Grubu 7. Maçında yarın Belçika ekibi Kangoeroes Mechelen ile karşı karşıya gelecek. Willebroek, Sporthal De Schalk salonunda oynanacak karşılaşma Perşembe günü saat 22.30’da başlayacak.

 

 

Euroleague Women 2022-2023 B Grubunda 6 maçta 3 galibiyet 3 mağlubiyet alarak topladığı 9 puan ile 4. sırada yer alan ÇBK, 7. maçında sadece 1 galibiyet ile grubunun son sırasında bulunan Kangoeroes Mechelen’e konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını yeni Başantrenör Ekrem Memnun idaresinde sürdüren turuncu lacivertliler Avrupa’da 4. galibiyetini alarak çıkış yakalamak istiyor. Başantrenör Ekrem Memmun, rakiplerini düşünmekten daha çok kendileri ile ilgilendiklerini söyledi. Hedeflerinin kazanmak olduğunu ve bundan başka bir şey düşünmediklerini ifade eden Memnun, ”Buraya büyük yatırımlar yapılmış. Kolay bir maç olmayacak. Euroleague’de kolay bir maç yok. Biz Belçika takımından çok kendi oyunumuzla, kendi takımımız ve oyunumuzu ilerletmekle ilgileniyoruz” dedi. 

Birtakım oyuncularının özel sebeplerden dolayı maçta olmayacağını ifade eden Memnun, “Bazıları belki olacak belki olmayacak bilmiyoruz. Dolayısıyla kolay bir durum değil ama biz sadece kendi oyunumuzu ilerletip bir tek kazanmayı düşünüyoruz. Aklımızda başka bir düşünce yok” ifadelerini kullandı.