Kevin Kaspar MSK’da | Güney Gazetesi Mersin

Kevin Kaspar MSK’da

Kevin Kaspar MSK’da


HASAN KÜÇÜK

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin lideri Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), Süper Lig takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Kevin Kaspar’ı renklerine bağladı. Kevin Kaspar’ın Mersin’de parkeye çıkacak olması ÇBK’nın sosyal medya hesabından “Aramıza hoş geldin Kevin Kaspar” anonsu ile duyuruldu.

ÇBK Başantrenörü Semih Soğuksu transferle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Kevin Kaspar’ın ABD’de basketbol eğitimi var. Geçen yıl TED Koleji’nde oynamıştı bu sene ise Süper Lig takımı Manisa’da idi. Biz Eren Akyüz’ü gönderdikten sonra bir gard arayışı içinde idik. Kevin hem kişilik hem karakter hem oyunculuk yeteneği olarak bizim takımımıza uygun bir isimdi. Manisa’da Başantrenör değişikliği sonunda  onlar da yeni bir arayışa girince biz Kevin’ı kadromuza kattık” diye konuştu.

Kevin’ın bugün Mersin’e gelerek çalışmalara başlayacağını anlatan Soğuksu, “Gerekli işlemler yapıldı ve imzalar atıldı. Cumartesi günü Antalya Güneşi ile yapacağımız maçta forma giyecek. Takımımıza katkı sunacağına inanıyoruz” dedi.