Haydi ÇBK, Türkiye sizinle | Güney Gazetesi Mersin

Haydi ÇBK, Türkiye sizinle

Haydi ÇBK, Türkiye sizinle


ÇBK, Euroleague Women 7. maçında Kangoeroes Mechelen ile karşı karşıya gelecek. Belçika’da oynanacak karşılaşma Perşembe günü saat 22.30’da başlayacak

HASAN KÜÇÜK

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Euroleague Women 2022-2023 B Grubu 7. Maçında bugün Belçika ekibi Kangoeroes Mechelen’e konuk olacak. 22.30’da başlayacak karşılaşma Perşembe günü Willebroek, Sporthal De Schalk salonunda oynanacak ve Youtube/ Euroleague Women kanalından canlı yayınlanacak.

ING Kadınlar Basketbol Ligi’nde 11 maçta 10 galibiyet elde ederek topladığı 21 puan ile lider olan ÇBK, Euroleague Women 2022-2023 B Grubunda ise 6 maçta aldığı 3 galibiyet sonrasi topladığı 9 puan ile 4. sırada yer alıyor. ÇBK’nın bugün karşılaşacağı Belçika ekibi  Kangoeroes Mechelen ise 6 maçta 1 galibiyet ve mağlubiyet elde etti. 7 puan toplayabilen Kangoeroes Mechelen grubunun son sırasında bulunuyor.

Mersinliler ligde lider durumda olan ve Eurolig’de ise orta sıralarda bulunan temsilcilerinin son sırada bulunan Belçika ekibini yenerek çıkış yakalamasını bekliyor.

Kendisini kolay bir maçın beklemediğinin bilinciyle hareket eden ÇBK ise Avrupa’daki hedefine ulaşmak için bu maçı kazanmaktan başka çaresinin olmadığının bilinciyle hareket ediyor.