Lider MSK seri peşinde | Güney Gazetesi Mersin

Lider MSK seri peşinde

Lider MSK seri peşinde


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde gecen hafta Sigortam.net’i 10 sayı farkla yenerek 7 maçtır yenilmeyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı(MSK) yarın ligde son sırada bulunun Antalya Güneşi’ni de mağlup ederek liderliğini sürdürmek istiyor.

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 11 maçta 10 galibiyet elde ederek 21 puan ile liderliğini sürdüren MSK, yarın 11 maçta 2 galibiyet elde ederek 13 puan toplayan ve ligde son sırada bulunan Antalya Güneşi’ne konuk olacak. Mersin ekibini çıkış arayan Antalya Güneşi karşısında zorlu bir maç bekliyor. Liderliği bırakmak istemeyen MSK ise bu maçı da alarak galibiyet serisini 8’e çıkarmayı hedefliyor.

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, ligin zirvesindeki takım ile dipteki takımın mücadelesi şeklinde bir maç olacağını söyledi. Ligin son sırasında bulunan Antalya Güneşi’nin bir çıkış aradığını ifade eden Soğuksu, “Bizde formdayız. İyi durumdayız. İyi çalışıyoruz. Önemli bir seriden çıktık. Finalspor, Samsun, Balıkesir deplasmanı ve Sigortam.net maçlarının ardından böyle bir maçı kaybetmek istemiyoruz. Seriye devam etmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaptık. Kazanarak hedefimize ilerlemek istiyoruz” dedi.

Soğuksu, çalışmalara katılan yeni transfer Kevın Kasper’ın da maçta yer alacağını kaydetti.