BAL’da son hafta çekişmeli maçlar | Güney Gazetesi Mersin

BAL’da son hafta çekişmeli maçlar

BAL’da son hafta çekişmeli maçlar


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta son haftada Mersin takımlarını çekişmeli maçlar bekliyor. Son haftada Silifke Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor deplasmanda, Anamur Belediyespor ise evinde mücadele edecek.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden ve geçen hafta 5 Temmuz İskenderunspor’u evinde 1-0 mağlup ederek 25 puan ile 3. sıradaki yerini koruyan Silifke Belediyespor bu hafta hiç galibiyeti bulunmayan ve -2 puan ile son sırada bulunan Ceyhanspor’a konuk olacak. Ceyhan İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

Geçen hafta deplasmanda Samandağ Gençlerbirliği Spor’u 0-1 yenerek 20 puan ile 4. sıraya yükselen Anamur Belediyespor ise bu hafta evinde 9. sırada bulunan Adana Hadırlıgücü’nü konuk edecek. Anamur İlçe Stadı’nda yarın oynanacak karşılaşmanın başlama saati yine 14.00.

 

Mersin’in ligde tutunmaya çalışan ve 14 puan ile 10. sırada bulunan diğer takımı Homurlu 1951 ise ilk devrenin son maçında 3 puan ile 13. sırada yer alan Bahçespor’a misafir olacak. Bahçe İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma Pazar günü 14.00’te başlayacak.